Nem kap új műsort a színész, miután szexuális zaklatással vádolták

'Justin Bieber's Believe' premiere music Horizontal
US comedian Chris D'Elia attends the "Justin Bieber's Believe" premiere at the Regal Cinemas L.A. Live in Los Angeles on December 18, 2013. (Photo by Chris DELMAS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Netflix ejtette egy átverős műsor tervét, miután a házigazda a nemrég szexuális zaklatással vádolt Chris D'Elia lett volna.
Vágólapra másolva!

Nem lesz semmi Chris D'Elia átverős műsorából, miután a színészt és stand-up komikust többen is szexuális zaklatással vádolták, ráadásul több állítólagos áldozat még kiskorú, csak 16 éves volt az eset idején.

Mint arról beszámoltunk, a vádak szerint D'Elia illetlen leveleket küldözgetett a nőknek és lányoknak, majd arra próbálta meg rávenni őket, hogy küldjenek magukról meztelen képeket.

Chris D'Elia Forrás: AFP/Chris Delmas

A Netflix egyébként azzal, hogy nem küldi adásba a tervezett sorozatot, nemcsak D'Eliától, de a kollégájától, Bryan Callentől is elvette a lehetőséget, hisz ő lett volna a másik házigazda – az átverős műsor pedig kifejezetten a kettejük baráti ugratásaira épült volna.

D'Eliát korábban több vígjátéksorozatban is láthattuk, például a Whitney életé-ben, a Megdönthetetlen-ben vagy a Magányos páros-ban is hosszabb ideig játszott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről