A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Karácsonyi ünneplés, igen a Grand Canyon felett - különleges magyar sztáresküvők

kasza tibi
dobó ági
horváth gréta
Vágólapra másolva!
Vannak párok, akik elrugaszkodnak a klasszikus esküvőtől, és a hagyományokat felrúgva igyekeznek emlékezetessé tenni a nagy napjukat. A magyar sztárpárok közt is találni olyanokat, akik különleges elemekkel vagy helyszínnel tették egyedivé a házasságkötésüket: Kasza Tibi például a Grand Canyon tetején vette feleségül menyasszonyát, Dobó Ágiék pedig háromnapos, karácsonyi ünneplést terveznek.
Vágólapra másolva!

Dobó Ági

Az egykori szépségkirálynő kezét tíz év és két közös gyerek után kérte meg a párja, de az egybekelésük nem csak emiatt lesz érdekes: elárulták, hogy egy nagyon hangulatos, téli esküvőt szeretnének. Terveik szerint nagyjából 100 vendéget hívnak, akikkel együtt töltik a karácsonyt, az ünneplés pedig 2-3 napig tart majd.

Forrás: Dobó Ági/Instagram

A téli esküvőn, remélik, hófehér lesz a táj és esni fog a hó. Egyelőre nem tudni, hogy az idei karácsonyra terveznek-e, vagy később, de leszögezték, hogy nem várnak újabb tíz évet a nagy napra.

Kasza Tibi

A műsorvezető 2017-ben, titokban vette feleségül Darai Andreát, miután egy élő tévéműsorban megkérte a kezét. "A lánykérés után azt akartuk, hogy ez a nap csak a miénk legyen, és csak rólunk szóljon. Varázslatos volt a helyszín, csodálatos érzés volt a végtelen Grand Canyon felett kimondani azt a bizonyos igent. Természetesen a családunkkal már megünnepeltük az esküvőnket, és elérkezettnek láttuk az időt, hogy a rajongóinkat is beavassuk a titkunkba" - árulta el utólag. A különleges esküvőről videó is készült, és néhány képet meg is mutattak.

Forrás:Kasza Tibi / Instagram

Ördög Nóra

A műsorvezető és Nánási Pál kapcsolata eleinte nagy port kavart, hiszen mindketten házasságban éltek. Gyorsan, titokban házasodtak össze, a nagy nap pedig Ördög Nóra nem mindennapi ruhája miatt is különlegesre sikeredett: fekete miniben és fehér blézerben mondta ki az igent.

Forrás: Ördög Nóra/Instagram

"Azt érezzük, hogy ez nem tartozik senki másra, csak ránk és legfeljebb a szűk családra. A tihanyi anyakönyvi hivatalban volt az esküvő, ahonnan egy helyi cukrászdába mentünk tortát venni, és aztán egy bérelt nyaralóban ünnepeltünk. Lehettünk vagy tízen, de hajnalig tartott a buli, és ennek megvolt a maga romantikája" - árulta el később.

Lapozzon, és nézze meg a többieket is!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!