A főszereplő is utálta a sorozata végét

Dexter
Vágólapra másolva!
A Dexter showrunnere, Clyde Phillips szerint ki lehet javítani egy sorozat elrontott végét.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, visszatér még tíz részre a Dexter, amely 2013-ban búcsúzott a képernyőtől. A hivatalos közlés szerint limitált sorozatként tér vissza, azaz nem akarják évadokon át folytatni, csak 10 részt készítenek, és ezzel tényleg lezárják a szerethető szociopata sorozatgyilkos sztoriját. Persze, amennyiben ragyogó a nézettség, és maradnak kreatív energiák, ebből akár még 2-3 évados folytatás is lehet, függetlenül a kommunikált szándéktóltól.

showtime

A showrunner, Clyde Phillips úgy véli, hogy ez egy remek lehetőség, hogy a sorozat megkapja a második befejezést. Mint jelezte, Michael C. Hall „sem volt teljesen elégedett" a sorozat utolsó részével. Mint ismert, szakállasan, bánatos képpel, favágóként nézett a kamerába a végén, pedig a sorozat hívei szerint neki kellett volna meghalnia, nem Debrának, a sorozatbeli testvérének.

showtime

Clyde Phillips szerint itt a lehetőség, hogy jól csinálják, de nem azért tér vissza a széria, mert ki akarják javítani, hanem azért, mert „éhesek a nézők" Dexterre. Azt ígéri, nem verik át a nézőt, nem azzal a trükkel élnek majd, hogy az egészet (vagy csak a végét) Dexter álmodta. „Ami megtörtént az első nyolc évben, az megtörtént" – mondta. A folytatás 2021 őszén várható, azaz még egy évet kell rá várni – de még el sem kezdődött a forgatás, úgyhogy van idő találgatni, a fakitermelő telepen látjuk-e a kiégett, depressziós főhőst, vagy valami egészen más helyzetben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről