Benkő László: Soha nem tudhatom, hogy mikor tolnak be újra a műtőbe

BENKŐ László ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ arckép, portré évforduló FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY zenész zeneszerző
Budapest, 2017. szeptember 7. Benkő László, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas zenész, billentyűs, zeneszerző, az Omega együttes tagja a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Benkő László, az Omega billentyűse bizakodó, de nem tagadja, állandó hullámvasút az élete.
Vágólapra másolva!

Benkő Lászlót először májdaganattal operálták, aztán a bőrén találtak elváltozásokat, amiatt kellett kés alá feküdnie. Nem sokkal később a rengeteg gyógyszer miatt gyengült le: bevérzett a gyomra és a nyelőcsöve, nemrég pedig, épp a születésnapján, rohammentővel szállították a kórházba, mert bevizesedett a tüdeje. Akkor leszívták a felgyülemlő folyadékot, amellyel szó szerint az életét mentették meg. A probléma azonban máig nem múlt el.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Benkő László a Ripostnak elmondta, minden nap máshogy érzi magát. "Jelenleg nagyon változó a helyzet. Van, amikor mindent csinálhatok, és van, hogy az orvos rám parancsol, hogy nem mehetek sehova.

Már többször leszívták a folyadékot, most azon dolgozunk, hogy gyógyszerek nélkül a szervezetem saját maga győzze le ezt az állapotot. Egyszer jobban vagyok, máskor rosszabbul, soha nem tudhatom, hogy mikor tolnak be újra a műtőbe. Megesett már párszor, hogy csak kontrollra mentem be a rendelőbe, és a vizsgálat végén közölték, vetkőzzek, és már tolnak is a műtőbe" - mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről