Majka felhívta a kórházból a vírustagadó Gődény Györgyöt

Majka telefonál
Vágólapra másolva!
A koronavírussal küzdő Majka ismét videóval jelentkezett a kórházból, új tesztjének eredményét várja. Közben felhívta a vírustagadó Gődény Györgyöt is, de nem tudott vele beszélni.
Vágólapra másolva!

Majka szokása szerint a YouTube-on jelentkezett be a kórházból szombaton: ezúttal megpróbált beszélni a magát dr. Gődénynek hívó Gődény Györggyel, akinek már a legutóbbi videójában is üzent.

Majka telefonál Forrás: YouTube/Majka

Gődény állítólag mindennek elhordta Majkát egy Facebook-csoportban, a rapper és műsorvezető emiatt kereste, de a telefon folyton foglaltat jelzett. "Hát én megpróbáltalak hívni, kedves Gődény, az az igazság. Az, aki ott hívott, az én vagyok, ezen a telefonon... Arra szeretnélek kérni, hogy hívjál fel. Nem reagáltál. Én értem, hogy neked van ez a kis csoportod, ahol elmondtad, hogy micsoda ember vagyok – ha tényleg így volt, ahogy állítják itt, hogy raplizok, meg minden. Azt gondolom, hogy mindamellett, hogy van egy véleményem rólad, azért azt gondolom, hogy tudunk mi értelmesen is beszélni" – mondta Majka.

A zenész egyébként épp a legújabb koronavírustesztje eredményét várja, hétfőn pedig CT-vizsgálata lesz, de már nagyon menne haza a kórházból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről