Majka állapota nem javul, továbbra sem engedik haza a kórházból

Majka
Vágólapra másolva!
Maszkot hordott, rendszeresen kezet mosott, de teremben focizott, kispályán, izzadó emberek között, belefejelt sokszor olyan labdába, amelybe mások is. Kétoldali tüdőgyulladás miatt nem mehet haza. 
Vágólapra másolva!

„Az ember izgult, hiába próbál pozitív lenni... a Jóisten dönt rólunk" – sóhajtozott Majka a kedd esti bejelentkezése során. A nap végére erőtlen a hangja, bereked. „Ma fáradtan, de jobban vagyok" – válaszolta egy kérdésre.

Majka több napja kórházban YouTube

Elárulta, hogy kell neki a napi bejelentkezés: „Ha tudok csinálni videókat, az jó dolog, mert legalább csinálok valamit... sokat segít, hogy tudom, hogy este bejelentkezem, és elmondom, amit akarok. Nem nyerészkedni akarok, nem pénzt akarok csinálni."

Tudja, hogyan kapta el a vírust: „Rettenetesen odafigyeltem a maszkra, a kézmosásra, de edzés közben fejelgettünk, izzadtunk. Szerintem ott b.sztam el" – vélekedett.

YouTube

Új tervei is vannak: „Az ember negyven fölött csak olyan dolgokat csináljon, amitől boldog. Én ezt nagyon akarom tartani. Az elmúlt években nagyon jól kerestünk, sikeresek voltunk, megengedhetem magamnak, hogy csak azt vállaljam el, amit szeretek. Ha kimegyek innen, szeretném csinálni ezt a YouTube-csatornát, de másképp, nem covid-naplót. Elmenni érdekes emberekhez. Független munka, ami sokkal kevesebbet fizet" – magyarázta.

Szerinte nagyon fontos, hogy szívultrahangot, mellkas CT-t csináljon az ember, ha túlesett a betegségen, még akkor is, ha nem volt komoly tünete.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről