Ezért rángatta meg Curtis az ellenfél játékosát focizás közben

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtist egy évre eltiltották a futsaltól a múltkori mérkőzésen tanúsított magatartása miatt, most ő is megszólalt az ügyben.
Vágólapra másolva!

A súlyos büntetés annak is köszönhető, hogy a hivatalos jegyzőkönyvben az szerepel: Curtis, azaz Széki Attila fojtogatta az ellenfél játékosát, valamint kiverte a piros lapot a bíró kezéből. A Blikk megkereste az érintetteket, valamint Curtist, aki elmondta mi a véleménye a hosszú eltiltásról, de beszélt még arról is hogyan érzi magát most, hogy jó darabig nem állhat pályára.

A rapper elmondta, hogy eléggé megdöbbentette az egyéves eltiltás, és emiatt el is van keseredve, de bízik abban, hogy a fellebbezés után enyhébb ítélet születik, és hamarabb pályára állhat majd. "Nem hagyom cserben a csapattársaimat, akik számítanak rám, sőt ugyanúgy lejárok az edzésekre és támogatom a csapatomat, ahogyan azt eddig is tettem!" - mondta.

Forrás: Curtis/Instagram

"Tisztában vagyok vele, hogy helytelenül cselekedtem, de az tény, hogy annyira felfokozott állapotok uralkodtak azon a meccsen, hogy minden játékos pattanásig feszült volt, emiatt alakult ki az a vita is, aminek a hevében megrángattam az ellenfél játékosát. Saját csapattársamat védtem, de bántani nem bántottam senkit, sőt a pályáról azonnal lementem és bocsánatot is kértem! Nem fojtogattam senkit, nem is értem miért van ez a jegyzőkönyvben?!" - tette hozzá.

Szeretnék még focizni és nagyon jólesik nekem, hogy még az ellenfél is nekem adott igazat ebben a szituációban! Bízom benne, hogy a másodfokon majd enyhítenek az eltiltáson!" - részletezte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről