Kórházban van Balázs Fecó, súlyos az állapota

Balázs Ferenc; Balázs Fecó beszél énekes gesztikulál Közéleti személyiség foglalkozása MOZOG művész SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY zenész
Balázs Ferenc (Balázs Fecó) Liszt Ferenc-díjas énekes, zenész, a Neoton együttes egykori tagja a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén.
Vágólapra másolva!
A Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy Balázs Fecó kórházban van, súlyos az állapota. Frissítés: azóta kiderült, Balázs Fecó koronavírussal került kórházba és lélegeztetőgépen van.
Vágólapra másolva!

A zenész családjának engedélyével mondta el a rajongóknak, a hallgatóknak a hírt. Mindenkit arra kért, együtt gondoljanak a zenészre, hogy jobbra forduljon az állapota. Arról nem beszélt a rádiós, hogy a zenészlegenda elkapta-e a koronavírus-fertőzést. Az énekes négy évvel ezelőtt életveszélyes állapotba került a szívritmuszavara miatt, ezt műtétek, hónapokig tartó lábadozás követte, de felépült a betegségből - írta a Blikk.

Balázs Fecó Forrás: MTI/Zih Zsolt

Ezután jött a koronavírus, Balázs Fecó hosszú hónapok után augusztusban a raktárkoncert-sorozat keretében állt újra színpadra nagyzenekarral. Ezután bevallotta, hogy a járvány első hulláma nagyon megviselte őt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről