Tóth Andi: Ez nem az exek csatája, ez az én csatám volt

Sztárban Sztár sajtóesemény 2020 Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Hétről hétre elképesztő teljesítményt nyújtott a Sztárban Sztár színpadán Tóth Andi, aki a ma esti döntőben Vastag Csabával és Szabó Ádámmal küzd meg.
Vágólapra másolva!

"Nem sok ember vesz körül. 15 évesen költöztem el egyedül egy másik országba, és azóta vagyok mindenki céltáblája. Miért? Mert szeretek énekelni. Szeretem a munkám és nagyon szerettem a Sztárban Sztárt" - kezdte bejegyzését az énekesnő.

"Erdélyből drága anyukám büszke rám, Adrienn pedig fogja a kezem minden vasárnap. Addig nincs baj. Nem tagadtam soha, nehéz pár hét volt ez, amiben sokan nem kíméltek. Én is ember vagyok, nekem is vannak érzéseim, amikre nyilván nem kíváncsiak a legtöbben. De nagyon sokan álltatok mellém és biztattatok, amiért borzasztóan hálás vagyok. Édes mindegy, kinek a nevét kiáltják majd a döntőben. Ez nem 'az exek csatája'. Ez az én csatám volt. És én már rég megnyertem. Szó sincs arról, hogy feladnám. Sőt.

ha pedig szavaztok, azért hálás vagyok. Bármennyire is furcsán hangzik. Köszönöm ezt az évet, köszönök nektek mindent!" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről