Szabó Ádám sajnálja, hogy Tóth Andival volt a döntőben

Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár győztese úgy érzi, eddig mindig második volt. Volt szerelme nem ölelte át a végén, tényleg komoly oka lehetett a szakításnak.
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár győztese pár perccel a show vége után Kadlecsek Krisztiánnak elmondta, hogy mindig második volt mindenben, így nagy öröm neki ez a győzelem: „Életem egyik legnagyobb élménye, sajnálom, hogy Andival kellett ezt megélnem. Büszke vagyok, hogy őt ismerhettem, és vele állhattam ott."

TV2

„Annyi embert ismerhettem meg... annyi embertől kaptam üzenetet! Azért vagyok győztes, mert annyi mindent kaptam, még ha ez közhely is... Minden nagyon pozitív volt, nagyon köszönöm a műsornak, hogy gondoltak rám" - hálálkodott.

A családtagok is megjelentek a kamerák előtt, az apja elárulta, hogy ő mindig izgult. „Durva volt az egész, fantasztikus volt!" – lelkesedett. A nyertes testvére úgy emlékezett, hogy Ádám egyfolytában gyakorolt, és szerencsére elfogadta a tanácsokat.

Szabó Ádám elmondta, hogy most pihenni fog, készül egy karácsonyi dallal is. „Szeretnék a családommal lenni, programokra menni velük. Jó lesz újra velük és a barátaimmal lenni" – vázolta röviden terveit az új Sztárban sztár-nyertes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!