Cáfolja a kislánya apjáról szóló pletykákat a TV2 műsorvezetője

Köböl Anita
Vágólapra másolva!
Köböl Anita egyedül neveli kislányát, a kicsi apjáról pedig semmit nem tudni. 
Vágólapra másolva!

"Sajnálatos módon a kislányom születésével párhuzamosan felröppent egy olyan valótlan és hamis hír, amely egyetlen 'újságíró' primitívségének eredménye. Úgy látszik, az ostobaság nem ismer határokat. Nem hittem, hogy ennyi idő után foglalkoznom kell még vele, mert abban reménykedtem, hogy ha még akkor az elejét veszem a dolognak, talán megállíthatom ennek a gusztustalan pletykának a terjedését, de sajnos nem így lett, a háttérben egyre nagyobb méreteket ölt, én pedig szeretném egyszer és mindenkorra tisztázni magamat! Az elmúlt 10 éves televíziós pályafutásom során sokan sokfélét hordtak már össze, az ember megtanul ezzel együtt élni: kiragadott gondolatok más köntösbe öltöztetve, kiforgatott szavak, valótlanságok állítása. Nem értek egyet azzal, hogy aki ezt a munkát választja hivatásul, annak mindent tűrnie kell, de higgyétek el, el lehet fáradni abban, ha minduntalan az igazad után szaladsz, kergetve valamit, amit sose érhetsz el. Pedig én aztán igazán kis hal vagyok ebben az óriási tengerben.

Tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr, a világunk egy jelentős részének mozgatórugója, ez viszi előre évezredek óta. Mióta kiderült, hogy a kislányommal ketten maradtunk, mindenki azt akarja tudni, hogy ki volt az exem, mintha ez számítana bármit is" - írta.

"Az egyik online lapnak "sikerült" is megszemélyesítenie az illetőt, méghozzá egy egykori televíziós műsorvezető személyében. Egy buta, primitív újságíró gyakorlatilag összeolvasott két cikket (az egyik rólam szólt, a másik a férfiről, és ebből a kettőből tanulatlan kollégánk varázsolt egyet).

amikor a megnevezni nem kívánt szennylap ezt olyan formán, ahogy megtette, leírta. A szükséges lépéseket természetesen megtettem, de ettől még a pletyka szárnyra kapott. Így ha a jövőben bármelyik lap ezek nyomán hivatkozik, sületlenségeket hord össze, ott ugyanúgy cselekedni fogok, jogi lépéseket teszek. Vannak emberek, akiknek semmi sem szent, még egy gyermek születése sem, hiszen a kórházban, szülésem másnapján már ezzel kellett szembesülnöm. Hiszek benne, hogy az élet az ilyet visszaadja. Ha kell, erőn felül is, de mindent megteszek a kislányomért, aki a legnagyobb boldogság az életemben. Egyúttal köszönöm azoknak, akik szeretettel és törődéssel gondolnak ránk, velem együtt örülnek. Hálás vagyok minden egyes kedves szóért!" - áll a bejegyzésben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!