Dancing with the Stars: Csalással vádolják Gabriela Spanicot

Gabriela Spanic
Vágólapra másolva!
Gabriela Spanic, a TV2 szuperprodukciója, a Dancing with the Stars külföldi sztárja azt kérte tengerentúli rajongóitól, hogy magyarként voksoljanak.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Dancing with the Stars versenyzőire a TV2 Live applikáción keresztül a csatorna korábbi tájékoztatása szerint Magyarországon kívül csak a környező országokban és Angliában lehet szavazni, a színésznő szombaton, az elődöntő előtt maga magyarázta el az oldalán, elvileg hogyan is lehet kijátszani a rendszert. A versenytársak rajongói szerint ez csalás.

"Magyar idő szerint este nyolctól tudtok rám szavazni az applikációban, amely ha nem érhető el az alkalmazás-áruházban, akkor annyit kell tennetek, hogy letöltitek a VPN-t, majd az országotoknak Angliát vagy Magyarországot állítjátok be. Köszönöm nektek nagyon" - írta a Blikk szerint az elődöntő előtt oldalán Spanic, aki tehát arra buzdította rajongóit, hogy a telefonjukat állítsák át úgy, mintha magyar nézők szavaznának rá.

Forrás: tv2

A TV2 szerint hiába a próbálkozás, semmilyen előnyhöz nem jut Gabriela a hatalmas nemzetközi táborával. "Korábban azt is biztosra vették, hogy Gabriela Spanic rendelkezik a legnagyobb rajongótáborral, és ő kapja hétről hétre a legtöbb szavazatot, mégis veszélyzónába került, ez a mostani feltételezés is téves.

A nézők továbbá az applikáció mellett sms-ben is szavazhatnak kedvenceikre, amely opció kizárólag Magyarországról érhető el" - közölték.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről