A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Magyar sztárbabák, akik 2020-ban születtek

radics gigi
király viktor
kulcsár edina
l.l. junior
Vágólapra másolva!
2020-ban is sok magyar sztár vált szülővé, szinte minden hónapban érkezett egy baba: megérkezett Radics Gigi kislánya és Kollányi Zsuzsi harmadik kisfia az ikrei után, Kulcsár Edina is világra hozta második babáját. L.L. Junior is lányos apa lett, Debreczeni Zita és Gianni pedig sok sikertelen próbálkozás után örülhetett a kicsinek. Nézze meg, mely családokba érkezett kisbaba a magyar sztároknál!
Vágólapra másolva!

November megszületett Gryllus Dorka és Simon Kornél második gyereke, a kicsi az Áron nevet kapta. "Megtörtént a csoda, megérkezett közénk" - írta Instagramján, az első, közös kép mellett a színésznő.

Radics Gigi is ősszel hozta világra kislányát, aki a Bella nevet kapta, és akit rögtön meg is mutatott az Instagramján. Szintén októberben érkezett Vajna Tímea húgának, Palácsik Lillanak a kisfia, Noah.

Kollányi Zsuzsi szeptember 28-án reggel megszülte harmadik fiát, Bogdánt, az ikrek után így ötfősre bővült a családjuk. A harmadik baba négy kilóval, 57 centivel született, természetes úton: "maga volt a csoda!" - nyilatkozta akkor az énekesnő.

Szeptember 17-én, időzített császármetszéssel érkezett L.L. Junior kislánya: a rapper az Instagramon osztotta meg a hírt, több videóban mesélt az eseményekről, és a karjában a babával is bejelentkezett, akiről akkor csak annyit árult el, hogy jól van, egészséges, és 3560 grammal született.

Szintén szeptemberben Köböl Anita egy fotóval és néhány sorral tudatta, hogy megszületett a kisbabája, akit egyedül nevel, a kicsi apjával már a terhesség alatt elváltak az útjaik.

Debreczeni Zita és férje, Gianni ugyanazzal a poszttal jelentették be február elején, hogy első közös gyereküket várják, nyáron pedig megérkezett a kicsi. "2020.08.28-án megérkezett hozzánk a kisfiunk, Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, Ő valóban Isten ajándéka nekünk..." - írta a fotó mellé Debreczeni Zita.

Az Egyesült Államokban élő magyar színésznő, Bordán Lili egy várandós képpel tudatta még februárban, hogy kisbabát vár, egy nyár végi bejegyzése szerint pedig megszületett a kisgyerek, aki a Clio nevet kapta.

Csemer Boglárka A Dalban lett igazán ismert, májusban pedig kétszeres anya lett. "Megszületett ez a kis bogárka. Lett egy újabb Moncsicsink. Őrülten boldog vagyok! Ha lehet ilyet mondani, szuper szülésem volt. Minden fájdalmával együtt. Büszke vagyok magunkra" - tudatta kislánya érkezését.

Csak rutinvizsgálatra mentek be a kórházba Király-Virág Anita és a Megasztár egykori győztese, Király Viktor, de az orvos közölte velük, hogy haza se menjenek, mert aznap szülni fog Anita: délután hat után 50 centisen és 2,55 kilósan megszületett a fiuk májusban, Kolen lett a neve.

"Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk, Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!" - írta oldalán Csuti, és egy képet is mutatott az újszülöttről április végén.

Megszületett Voksán Virág modell, DJ második gyereke. "Benike tervezett baba volt és mindenképpen szerettünk volna neki testvért, de kicsit több szünetre gondoltunk korábban. Két-három év korkülönbséget terveztünk a babák között, de az élet máshogy hozta, és igazi ajándékként érkezik a második kisbabánk!" - mesélte korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!