Magyar sztárok, akik titkolják, hogy ki a gyerekük apja

horváth éva, voksán virág, köböl anita, nagy adri
Vágólapra másolva!
Köböl Anita egyedül maradt terhesen, azóta sem tudni, kitől van a kislánya. Bár régóta találgatják, hogy ki lehet a volt szerelme, ő továbbra sem hozza nyilvánosságra a kapcsolat részleteit, semmit nem tudni a férfiról, aki elhagyta. A TV2 műsorvezetője egyelőre őrzi a titkot, de mások is vannak a magyar sztárvilágban, akik még nem árulták el, hogy kivel élik az életüket, ki a gyerekük apja: sosem láthattuk például Horváth Éva vagy Nagy Adri párját, de Voksán Virág is csak a kicsiket mutatta meg a rajongóinak.
Vágólapra másolva!

Köböl Anita

A TV2 műsorvezetője terhesen maradt magára, ma pedig egyedül neveli a kislányát. Sokan kíváncsiak rá, hogy ki lehetett az a férfi, aki a gyerek születése előtt elhagyta, de ő továbbra sem árul el semmit a volt kapcsolatról. A napokban a közösségi oldalán arról írt, hogy hírbe hozták egy kollégájával, de a pletykából semmi nem igaz, és már megtette az ügyben a szükséges jogi lépéseket.

Forrás: Köböl Anita / Instagram

"A családalapítást én sem így képzeltem el soha! De az egyik oldalon született egy döntés, amire már csak a saját döntésemmel tudtam reagálni, mégpedig hogy

Sokáig nagyon fájt, de mára megbékéltem a helyzettel. Eleinte sokat sírtam, és közben rettegtem, nehogy ártsak vele a pocakomban növekvő kis lénynek. Nem akartam a fájdalmam foglya maradni" - mesélte nemrég.

Voksán Virág

A DJ-nek már két gyereke is van párjától, közel hat éve vannak együtt, de továbbra sem tudni róla semmit. Egy kis kivételt tett, és néhány hónapja a megismerkedés történetét megosztotta a nyilvánossággal.

"Edzésről tartottam hazafelé, amikor egy helyes srác elkérte a telefonszámomat. Megdöbbentem, és bár már elsőre nagyon rokonszenves volt, nem adtam meg, nem szoktam így ismerkedni. De azért javasoltam neki, hogy jelöljön be a Facebookon, ott írjon üzenetet, ha gondolja. (...) Az első randin moziba vitt, megnéztünk egy horrorfilmet. Nem éppen romantikus program, de mindketten szeretjük a borzongást.

Rá is szóltam, akkor derült ki, hogy a barátjának írogat, közvetíti a találka részleteit, mert a srác minden részletre kíváncsi velem kapcsolatban. Ezután Voksán Virágnak Amerikába kellett utaznia, ahova a párja is követte, így az összeköltözést is hamar kipipiálták.

Horváth Éva

Az egykori szépségkirálynő már régóta rejtegeti a párját, sem a közösségi oldalán, sem az interjúkban nem mesél soha róla, erre pedig nagyon egyszerű a magyarázat: "Roppant érdekes téma, hogy ki az apja. Találgatják folyamatosan. Ő egy civil ember, aki nem szeretne szerepelni. Pont most beszéltem valakivel, és sokkal borzasztóbb az a férfi, aki folyamatosan szerepelni akar melletted.

Mindenkinek volt már ilyen az életében, nekem is" - mondta korábban.

Forrás: Horváth Éva/Instagram

Nagy Adri

A Jóban Rosszban egykori színésznője szintén nem teregeti ki a magánéletét, a kisfiát is csak ritkán mutatja meg, párját pedig még nem láthattuk. Utólag árulta el azt is, hogy idén, szűk családi körben összeházasodtak.

Forrás: Youtube/Magneoton

"Egy igazi férfi típus, persze, ezt látja egy nő, hogy abszolút apuka is lehetne. Mi azért már ismertük egymást korábbról, szóval a megismerkedésünk nem új keletű dolog volt. Nem volt itt vadászat, egy tök véletlen folytán futottunk össze, és akkor azt gondoltuk, hogy jézusom... Mi eddig miért nem beszélgettünk többet?" - árulta el róla korábban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről