Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Tízmilliós kocsit kapott ajándékba a magyar énekesnő

Marcellina
Vágólapra másolva!
Marcellina egy hónapja még majdnem szakított a férfival, most egy új Mercedest kapott tőle, szalaggal átkötve.
Vágólapra másolva!

Hullámzó az énekesnő párkapcsolata, most épp láthatóan nem hullámvölgyben vannak. Egy rádióműsorában köszöntötte őt párja, majd azt mondta, nézzen ki az ablakán. „Ott volt ez a gyönyörű, drága sportautó, átkötve a piros szalaggal.

meg is voltam zavarodva egy kicsit. Azonnal felöltöztem és kipróbáltam, mentem vele pár kört, és imádom! Este pedig a kedvenc szentendrei éttermembe vitt el István, ahol egy csodás, romantikus vacsora várt rám. Most a föld fölött járok, jó végre ilyen boldognak lenni" – mondta a Blikknek. A fotó itt megnézhető.

Marcellina Forrás: Fem3

Az Origónak elmondta, hogy a távkapcsolat sok szerelmet megölt már, neki sem volt könnyű. „Milyen az ember magánélete, ha cigányéletet él? Két férjem volt, egyik sem volt zenész, nehéz időszakokat éltünk át, amikor hónapokig nem találkoztunk" – mesélte az Origónak a magánéletéről.

„Bejártam a világot. Egykor a Kócbabákkal indultam a Ki mit tud?-on, majd utána jött tíz év vendéglátózás. 1982-ben jöttünk vissza, utána Marcellina PJT néven zenéltünk. Eléggé berobbantunk azzal a szintipop-keverékkel, crossoverrel, majd volt sajnos pár esemény, baleset, betegség, ami miatt a zenekar megszűnt. Megint kimentem külföldre, majd megerősödve hazajöttem" – mesélte az énekesnő az Origónak nemrég. Az interjút itt olvashatja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről