Megvert egy nőt, letartóztatták a YouTube-sztárt

"Masterminds" Premiere In Los Angeles Los Angeles Los Angeles 2016 United States United States 2016 Flo Rida Owen Wilson CELEBRITY Celebrities Premiere Masterminds PHOTOCALL Stars ENTERTAINMENT 26 September 2016 26th September 2016 NurPhoto
Vitaly Zdorovetskiy at the "Masterminds" Premiere, TCL Chinese Theater, Hollywood on September 26, 2016.
Vágólapra másolva!
Letartóztatták Vitaly Zdorovetskiy YouTube-sztárt, miután megvert egy nőt, akivel állítólag soha nem találkoztak korábban. Korábban volt már primitív átverése, mégis 10 millióan követik. 
Vágólapra másolva!

Miamiban letartóztatták Vitaly Zdorovetskiyt, aki a YouTube-on működteti a VitalyzdTV csatornát, több mint 10 millió feliratkozója van.

A férfi állítólag lesből ráugrott egy kocogó nőre, és a földre teperve elkezdte ütni az arcát és a mellkasát – mire az sikoltozni kezdett, Zdorovetskiy pedig a közelben lévő házába futott. Ott kapta el a rendőrség, de 7500 dolláros óvadék fejében már szabadon is engedték a TMZ szerint.

Vitaly Zdorovetskiy Forrás: NurPhoto via AFP/Martin Sloan/Photoshot/NurPhoto/Martin Sloan

A megtámadott nő azt mondta, korábban soha nem találkoztak Zdorovetskiyvel, elképzelhető az is, hogy a férfi a YouTube-ra forgatott valamilyen átverést.

Korábban is voltak durva viccei, Miamiban zombinak öltözve riogatta a helyieket, vagy épp elhelyezett egy bőröndöt köztéren, és közölte a járókelőkkel, hogy egy percük van menekülni, mielőtt robban a bomba – utóbbiért le is tartóztatták, ahogy az után is, hogy berohant a pályára a 2014-es focivébé döntőjén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről