Mikor folytatódik A szolgálólány meséje?

A szolgálólány meséje, The Handmaid's Tale
Vágólapra másolva!
A sötét disztópia újabb évadjának forgatása márciusban kezdődött volna.
Vágólapra másolva!

A The Handmaid's Tale kétségkívül a Hulu egyik legfelkapottabb sorozata: néha rossz nézni, annyira sötét és nyomasztó, de egyértelműen nagy siker lett. Margaret Atwood 1985-ben írt regénye alapján készült az első évad, ezt 2017-ben láthatták a nézők. A The Guardian szerint közel 9 millió nézője volt az évek során, ezek persze csak azok, akik legálisan nézték, és nem torrenten szerezték be az epizódokat (itthon az HBO Gón lehet hozzájutni).

Forrás: Hulu

Mi történt?

Az Emmy-díjakkal megszórt drámai sorozatról mostanában kevés hír érkezik, és ez nem is véletlen, telibe találta a járvány: minden elő volt készítve a márciusi forgatásra, készen voltak a forgatókönyvek, és pont akkor állt le kényszerűségből teljes Hollywood. A stáb összeállt, elkezdte a munkát, majd napok múlva leállt az élet.

Mikor érkezik az új évad?

A negyedik évados megrendelés a fentiekől függetlenül érvényes, 2019 júliusában jelezte a Hulu, hogy kéri a folytatást. Még semmiféle hivatalos információ nem érkezett arról, hogy mikor forgatnak, de az látszik, hogy világszerte kezd feltámadni a filmipar és a tévéipar, úgyhogy a szaklapok szerint 2021-ben már biztosan érkezik a negyedik évad. A harmadik évadot tavaly júniusban mutatták be, így a negyedik is nyáron érkezhet – sajnos egy év kihagyással.

Hány rész lesz?

A korábbi megrendelés alapján még tíz epizód várható, és nagyon valószínű, hogy June a Gilead elleni harc egyik szellemi vezére lesz benne. Az új szezonban meglepetés is lesz, a harmadik epizódot ugyanis a főszereplő, Elisabeth Moss fogja rendezni, akinek ez lesz az első ilyen munkája, korábban csak produceri teendőket vállalt a sorozatnál. A színésznő elmondta, nagyon sokat jelent neki, hogy a többi producer támogatja, és nagyon várja, hogy megmutathassa, hogy az eddigi három évad alatt mit tanult a széria rendezőitől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről