Foltokat találtak Vajna Tímea tüdején

vajna tímea timi
Vágólapra másolva!
Vajna Timi közösségi oldalán mutatta meg legutóbbi koronavírus-tesztjének eredményét.
Vágólapra másolva!

"Mivel nagyon fáj még a tüdőm, valamint az egész mellkasom nyilall felül,a pulmonológiára kell mennem a visszamaradt szövődmények miatt, mert gyógykezelésre szorulok" - mesélte a Blikknek Andy Vajna özvegye, akiről pár napja derült ki, hogy külföldi utazása során, augusztus elején kapta el a fertőzést.

Forrás: Facebook/Timea Vajna

"Még most sem vagyok 100%-os, sportolni, futni egyáltalán nem bírok, mindentől kifulladok" - mondta, és azt is hozzátette, hogy karanténban volt, a családjával sem találkozott.

Mint kiderült, nem vészes a gyulladás, csak kis foltokat találtak a tüdején, ami a vírus szövődménye. "Egy hónap után többszörösen is negatív vagyok. Nagyon nem hiányzott, hogy ez a hülye vírus elvegye az egész augusztusomat-szeptember első felét, de szerencsésnek mondhatom magamat, hogy kisebb GGO rajzolatokkal a tüdőmben (visszamaradt szövődmény) megúsztam. Aki nem hisz benne, kár mondani bármit is. Vagy elkapja és leküzdi, vagy olyan szerencsés, hogy nem. Mindenkinek más az immunrendszere. vigyázzunk egymásra" - írta az Instagramján.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről