Mező Misi: Nem szándékosan voltam kritikus

Mező Misi
Vágólapra másolva!
Lezajlott A Dal 2021 első adása, megvan az öt továbbjutó. A kísérőműsorban két zsűritag és néhány előadó megszólalt: kiderült, hogy a közönségvoksokkal továbbjutó rockbanda tagjai nyugodtak voltak, nem izgultak, Hajdu Erik pedig még egy produkcióval jön hamarosan.
Vágólapra másolva!

„Nem volt tudatos döntés, hogy kritikus leszek. Ha kellő intelligencia van egy eladónál, ezt építő jellegnek fogja fel, mindenből lehet tanulni. Mi szerencsések voltunk, olyanokkal voltunk körülvéve, akiktől lehetett tanulni" – mondta Mező Misi A Dal 2021 Kulissza című műsorban. „Az tesz előadóvá, hogy a világról mit gondolsz. Mi csak azt tudjuk megítélni, hogy az előadó ránk milyen hatással van" – magyarázta Ferenczi György idei zsűritag.

Mező Misi MTVA

A Tortuga együttes ismét továbbjutott, a kísérőműsorban a tagok elmondták, hogy nagyon boldogok. A gitárszóló direkt volt rövidke, szándékosan készült „lazára." Galda Levente az Eredő című dallal jutott tovább, ő elárulta, hogy 33 pontot kapott, és ez nem véletlen. „Budapest a Hollywoodja", és örül, hogy az életérzést sikerült átadnia. 93 éves nagymamájának is megköszönte a támogatást.

Bíztak a rajongókban

A Mudfield rockegyüttes a Nincsen szerencsém című dallal ment tovább, az énekes bevallotta, hogy nem izgult különösebben, bíztak a vidéki közönségükben. „A mi dalaink nem azok a tipikus, közhelyes valamik... jobb pontozásra számítottam" – mondta egyik zenészük. Amit kiemeltek, hogy nemcsak bandatagok, hanem barátok is a magánéletben.

Gyúrni kell keményen

Hajdu Erik a Szürke madárral röppent tovább, nem gondolta úgy, hogy sok volt a refrén – ugyanis ezt a kritikát kapta. Ő még egy formációval színpadra áll ugyanebben a műsorban. „Gyúrni kell keményen" – jegyezte meg. Freddie is kommentálta az első show-t, ő korábban versenyző, sőt, győztes is volt, most kiemelte, hogy nagyon fontos, hogy három percben kell bizonyítani, ennyi idő van mindössze meggyőzni a zsűrit és a tévézőket.

Az online sajtótájékoztatón Nagy Feró a Tortuga együttest emelte ki, nagy rajongójuk. A zenekar tagjai elmesélték, hogy szeretik egymást, a két táncoslány pedig színesítette a produkciót. „Ez kicsit show volt, eddig csak odaálltunk és zúztunk" – mesélték a tagok.

Az összes dalt itt tudja meghallgatni. Az első show eseményeiről itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!