Aleska elmondaná a gyerekének, hogy pornós volt

Aleska, Sáfrány Emese
Vágólapra másolva!
Aleska néhány hete jelentette be, hogy kisbabát vár. A gratulációk mellett megjelentek a pornós múltját felhánytorgató bejegyzések, beárnyékolva az örömét.
Vágólapra másolva!

"S mikor megszületik majd, milyen elképesztően büszke lesz anyuci munkásságára!" - írta az egyik kommentelő, de több hasonló hozzászólást is találni az oldalán. Sáfrány Emese már nyolc éve maga mögött hagyta a felnőttfilmes karrierjét, ma már saját vállalkozása van, és boldog a szerelmével. "Ez egy támadási felület, és a jövőben is az lesz. A múltamat eltörölni nem tudom, de már nem foglalkoztat" - mondta a Borsnak.

Forrás: aleska_safrany_emese/Instagram

"Azt, hogy miként éltem az életem a múltban, nem tehetem meg nem történtté, de tudom, hogy ki tudtam lépni abból a szerepből, és a hátam mögött hagytam. Nem utolsó sorban tanultam belőle, és most nem az az ember lennék, aki vagyok, ha nem jártam volna végig ezt az utat. Volt, amikor fájt, hogy amiatt bántanak, hogy fiatalon és naivan rossz döntést hoztam, de túlléptem ezen.

A légtornász ma már bátran néz tükörbe, mert büszke arra az emberre, akit ott lát. "Két vállalkozást vezetek, és van egy férfi mellettem, akivel várjuk közös gyermekünket. Kell ennél több? Tanultam abból az időszakból, és a gyermekemnek majd azt is el tudom mondani, meg tudom tanítani, mit ne tegyen és mit igen. Én már úgy állok a tükör előtt, hogy büszke vagyok arra az emberre, aki vált belőlem. Most pedig életem legboldogabb időszakát élem meg" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!