Hódi Pamela: Szinte nincs olyan testrészem, ami ne fájna

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Rosszul érzi magát, és a külsejével sem elégedett Hódi Pamela, aki egy ideig tévés szereplést sem vállal.
Vágólapra másolva!

"Igen, tudom, hogy azt mondják, nincs két ugyanolyan terhesség, bár én teljesen biztos voltam abban, hogy hasonló lesz, mint az első volt. Az elsőnél a 9 hónapot úgy csináltam végig, mintha nem történt volna változás a testemben. Egy egészségügyi panaszom nem volt, és ha azt mondták volna, hogy még egyszer ennyi, mire világra jön a kicsi, azt mondtam volna, hogy sima ügy... Ezzel a leányzóval ez nem így van.

így higgyétek el, nekem sem könnyű a sok boldog és mosolygós fotó ellenére" - árulta el.

"Az első 4 hónapban a napjaim háromnegyede azzal telt, hogy hányingerem volt. Be van dugulva az orrom, a jobb hónaljamban ismét kialakult a tejsziget, ami már most kellemetlen, a kezeim olyan vizesek, hogy nem tudom ökölbe szorítani, jön fel a savam, a derekam fájdalma már háttérbe szorult a két lapockám közötti hátfájásom miatt, elég sokat keményedik a pocakom, a talpaim szétszakadnak, ahogy a párnácskáim és

Az, hogy sajnos többet híztam, és jobban vizesedek, mint valaha, azzal sem számoltam éppen, de tudom, hogy idővel minden visszaáll, úgyhogy ezen nem is aggódom. Meg hát ezek a fájdalmak legyenek a legkevesebbek azért a csodálatos érzésért cserébe, amit nap mint nap kapni fogunk az évek alatt" - írta bejegyzésében.

Arról is mesélt, hogy képes bármin elsírni magát, ezért nem vállal jó ideje tévés szerepléseket, és a videók száma is egyre kevesebb az oldalá.

Tudom-tudom, terhes vagyok, ez normál. Mindenki ezt mondja, de higgyétek el, egy állapotos nő, amikor este zuhanyzás után a tükörbe néz, nem mindig csak a pocaklakót látja a pocakban. Látjuk a narancsbőrt, ami azelőtt csak mondjuk hátul volt, az most már elől is ott van a combon" - fejtegette. A baba érkezése után két hónapig nem fog dolgozni, szeretne a családra koncentrálni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!