Vágólapra másolva!
A Real Madrid szombati, Celta Vigo elleni bajnoki mérkőzését megelőzően tartott sajtótájékoztatón a spanyol sztárcsapat edzője, Carlo Ancelotti is elmondta a véleményét Kylian Mbappé nemi erőszak ügyéről. Eközben a francia lapok arról cikkeznek, hogy a pár éve még az egész ország kedvencének tartott támadó népszerűsége drasztikusan zuhan.

Október 12-e óta tartja lázban a közvéleményt, hogy mi történhetett két nappal korábban a stockholmi V Klubban, ahol helyi barátaival együtt Kylian Mbappé, a Real Madrid és a francia válogatott szupersztárja tartott privát bulit két nappal korábban. A csütörtöki parti után ugyanis szombaton tett feljelentést egy nő nemi erőszakkal vádolva a futballsztárt.

Azóta már előkerültek bizonyítékok, megszólalt egy hölgy, aki ott volt az ominózus buliban, sőt már azt is tudjuk, hogy miért nem volt testőre a focista mellett. Egy sokat mondó akció keretében a Real Madrid is reagált a történtekre.

Most azonban maga Carlo Ancelotti, a spanyol sztárcsapat edzője szólalt meg az ügyben, aki a Celta Vigo elleni szombati meccset megelőző kötelező sajtótájékoztatón válaszolt az újságíróknak.

"Az elmúlt 15 nap a válogatott meccsek nélkül jót tett neki, nagy szüksége volt már a pihenésre. 

Jó állapotban van, vidám, alig várja, hogy holnap pályára lépjen és a csapatnak is nagy szüksége van rá

 - kezdte Ancelotti.

Carlo Ancelotti, Real Madrid
Carlo Ancelotti nem nagyon örült az Mbappéra vonatkozó kérdéseknek
Fotó: AFP

"Szabadságot kapott, amire már nagyon szüksége volt, de továbbra sem fogok spekulációkat kommentálni. 

Minden nap beszélek a játékosaimmal, és minden, ami felmerült egyelőre színtiszta spekuláció. Látom őt mindennap, jól dolgozik, jókedvű és magabiztos.

 Nem úgy tűnik, mint, aki maga alatt lenne, sőt nagyon is motivált, hogy segítse a csapatot" - idézi az ügyet melegen tartó svéd lap, az Aftonbladet.

Arra a kérdésre, hogy tudott-e arról, hogy a válogatottnál sérültet jelentő Mbappé Svédországba utazik, Ancelotti így válaszolt:

A játékosok oda mennek, ahova akarnak, amikor szabadságon vannak. Én például Londonba mentem, és ehhez senkitől sem kértem engedélyt

 - zárta le a témát az olasz szakember.

Zuhanórepülésben a népszerűség

Miközben Ancelotti nagyon elégedett Mbappéval, aközben hazájában zuhanórepülésben van a népszerűsége. Még a stockholmi botránynál is rosszabbat tett neki, hogy Antoine Griezmann válogatottól való visszavonulása után újsütetű csapatkapitányként egy hazugsággal bújt ki az Izrael és Belgium ellen Nemzetek Ligája meccsek alól.

francia fociválogatott
A franciák Mbappé nélkül is 4-1-re verték Izraelt és 2-1-re a belgákat
Fotó: AFP / AFP 

Az Odoxa francia közvéleménykutató által készített felmérés szerint a lakosság 54 százaléka még mindig inkább pozitív személyiségnek tartja, míg 65 százaléknál továbbra is a "kedvelhető" kategóriába tartozik. Csakhogy pár hónapja az utóbbi érték még 75 százalékot mutatott. Ráadásul a megkérdezettek többsége szerint nem ő megfelelő ember a csapatkapitányi posztra sem.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!