A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Országszerte átverte az embereket Fekete Dávid

Fekete Dávid
Fekete Dávidot közel százmilliós csalással, sikkasztással gyanúsítják.
Vágólapra másolva!
Az egykor a Megasztárban feltűnt énekes károsultjai sorra kerülnek elő, és immár nemcsak Győrben, de országszerte egyre többen hangoztatják: milliókkal tartozik nekik az énekes.
Vágólapra másolva!

Fekete Dávid szinte teljesen eltűnt a botrány kitörése óta, de Varga Jenő autókölcsönzős állítja, folyamatosan kapcsolatban állnak. Neki állítólag 30 millió forinttal tartozik az énekes, aki legutóbb azt ígérte, hamarosan kilátásban lesz egy üzlete, ebből rendezi a tartozását.

Az utolsó sms-emre már csak annyit válaszolt, hogy visszahív, de azóta sem tette. Említettem neki, hogy ez nagyon rossz út, a családját senki ne sodorja bajba. Mondtam neki, hogy a családja jogilag ugyanúgy felelős a tartozásai miatt, ezt egy apa nem teheti meg a gyerekeivel. Erre annyit mondott, semmije sincs, amivel ezt a terhet le tudná venni a családja válláról" - mondta.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

A Blikk úgy tudja, nemcsak Győrben és Nagykanizsán, de országszerte egyre többen szeretnék visszakapni a pénzüket az énekestől. "Győrben már senki nem üzletel vele jó ideje, de Siófokról és Budapestről is jelezték többen, hogy milliókat buktak rajta. Úgy tűnik, új területet nézett ki, miután Győrben már nem volt túl jó híre" - mesélte egy informátor.

Nemrég Szegedről jelentkezett Horváth-Farkas Tímea, aki várandósan karambolozott a Fekete Dávidtól vásárolt műszaki hibás autóval. "Amikor átvettük az autót, szintén nem kaptunk róla papírt. Megint azt mondta, postán küldi.

Kaptunk árajánlatot, több mint egymillió forintért tudták volna rendbe hozni. Közben karamboloztam is vele, mert menet közben leállt a generátor, az akkumulátor, beállt a kormányzár és az autó irányíthatatlanná vált. Egyértelmű, hogy becsapott az autóval, ezért karamboloztam terhesen" - mesélte.

Mint ahogy az Origo is megírta, Fekete Dávid korábban maga ismerte el, hogy „súlyos százmilliókkal" tartozik, de állítása szerint tartozásainak oka, hogy rossz üzleti döntéseket hozott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!