Agárdi Szilvinek pszichológus segít feldolgozni, hogy teljesen elveszítette a látását

Agárdi Szilvia
Vágólapra másolva!
Pszichológus segítségére is szüksége van az énekesnőnek, aki aliglátóból néhány nap alatt teljesen vakká lett. Most már a fényeket, formákat, színeket sem érzékeli.
Vágólapra másolva!

Agárdi Szilvi tisztában volt vele, hogy idővel teljesen megvakul, mégis sokként érte a hirtelen jött, rohamos romlás. "Az orvosok mindig mondták, hogy a szemem javulni nem, csak romlani fog, de tavaly nyárig nem történt semmi, így bevallom, szinte el is felejtettem.

Folyamatosan fájt a fejem, szédültem és be is lázasodtam. Emiatt bekerültem a neurológiára, mert az orvosok komolyabb bajra gyanakodtak a tünetek miatt" - mesélte.

Forrás: Agárdi Szilvia/Instagram

"Végül kiderült, hogy mindez lelki eredetű volt. Végül a családom segített, és bevallom, pszichológushoz is fordultam. (...) Azt vettem észre, hogy már csak egy vastag, áthatolhatatlan tejüveg van a szemem előtt, amin sem a fények, sem a formák, sem a színek nem jutnak át.

Muszáj alkalmazkodnom, de nagyon nehéz, mert már egyáltalán nem látom a telefonomat, vagyis ha lemerül, bekapcsolni sem tudom. A legfontosabb, hogy újra megtanuljak önállóan közlekedni, mivel most a lakást sem tudom elhagyni egyedül. Bevallom, néha sírva fakadok" - tette hozzá a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!