Sztárvendégekkel és új szerencselánnyal indul a TV2 vetélkedője

szerencsekerék
Vágólapra másolva!
Július 19-től megújult formában kerül képernyőre minden idők egyik legsikeresebb televíziós vetélkedője, a Szerencsekerék a TV2-n. A műsorvezető, Kasza Tibi várja majd a játékosokat és a nézőket, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig Sydney van den Bosch lesz majd. A műsorban olyan ismert emberek is feltűnnek majd, mint Kiss Ramóna, Király Viktor, Gianni vagy Pápai Joci.
Vágólapra másolva!

A 21. századi nézői igényekhez alkalmazkodva tér vissza a képernyőre július 19-től a legendás Szerencsekerék. Kasza Tibihez civil és ismert emberek is érkeznek majd, hogy szerencsét próbáljanak és megküzdjenek a feladványokkal. A betűket felfedő szerencselány az új évadban Sydney van den Bosch lesz majd.

"Sok sztorizás, jó hangulat és nevetés várható, és a játékosokról is sokat tudhatnak majd meg a nézők " - mondta Kasza Tibi.

Korábban nagyon szerettem, és a legjobb időzítés most visszahozni, az egész világon népszerű.

Forrás: TV2

Sydney még meg sem született, amikor a Szerencsekerék útjára indult Magyarországon.

Megtisztelő, hogy Prokopp Dóra nyomdokaiba léphetek, igyekszem majd maximálisan helyt állni ebben az új szerepkörben. Tibivel szerintem könnyen megtaláltuk a közös hangot, úgyhogy humorban és jókedvben biztosan nem lesz hiány" - árulta el Sydney.

A műsor hetente öt adással jelentkezik hétköznap esténként 20.40-től a TV2 képernyőjén. A nézők a civileken túl olyan ismert emberekkel is találkozhatnak majd a játékosok között, mint Kiss Ramóna, vagy éppen Schobert Norbi.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről