Exatlon-versenyzőre és volt kommandósra bízta sztárjait a TV2

TV2 TOTEM sajtóesemény, kalandreality, reality, tv műsor, Totem
Vágólapra másolva!
Augusztus 22-én indul a TV2 új, saját fejlesztésű kalandrealityje, a Totem, amelyben két sztárcsapat versenyez majd egymással a Bakonyban, különféle fizikai és ügyességi feladatokat végrehajtva, titkos üzeneteket, elrejtett kristályokat keresve. A Szarvasok instruktora az Exatlon egykori versenyzője, a Farm VIP első évadának nyertese, Novák Zalán lesz, a Farkasokat pedig egy volt kommandós, a taktikai tréningeket tartó, kalandtúrákat is vezető Varga Ferenc látja majd el tanácsokkal: velük váltottunk pár szót a műsor sajtóbemutatóján.
Vágólapra másolva!

A TV2 új kalandrealityjében, a Totemben két sztárcsapat versenyez egymással, a Szarvasok (Szőke Zoltán, Csősz Boglárka, Leo, Hamvai PG, Baronits Gábor, Oczella Eszter és Oczella Krisztina) és a Farkasok (Varga Viktor, Völgyesi Gabi, Krausz Gábor, Horváth Csenge, Ekanem Bálint Emota, Szabó Dóri és Busa Pista) mérik össze erejüket, ügyességüket, szerencséjüket.

A két csapat egyébként teljesen más egyéniségekből áll, ehhez választották az instruktorokat is: az Exatlonból is ismert Novák Zalán többnyire csendesen, a háttérből irányítja az embereit, az exkommandós Varga Ferenc pedig nagy hangon haverkodik, de ugyanazzal a lendülettel hajtja is a sztárokat.

Alfák közé nem kell domináns

„Nem árulok el nagy titkot, már az első epizód alapján lejön, hogy egy egoista társaságról beszélünk, sok ego került össze a Szarvasok csapatába. Mindig úgy vagyok vele, hogy bármilyen helyzetbe kerül az ember, azt meg kell oldani, itt pedig

– inkább valahogy tudat alatt kellett célra vezetnem őket. Ha olyan embereket akarsz dominálni, akik alfának hiszik magukat, akkor inkább ellened fordulhatnak dacból, ami hosszú távon nem vezet eredményre" – mondta az Origónak Zalán, aki egyébként a helyszínek kiválasztásában is sokat segített a stábnak.

Novák Zalán Fotó: Csudai Sándor - Origo

„Teljesen más a két társaság, ezt a tévénéző is fogja látni. Feri csapatának, a Farkasoknak kellett egy alfa, ott nem volt olyan erős karakter, aki összefogta volna őket. Az én csapatomban viszont mindenki alfának gondolta magát" – tette hozzá.

Egy-két nap alatt meglátszik az emberen, hogy milyen a szíve

„Nagyon jó csapatot kaptam, ugye nem én válogattam. Én mindig azt nézem meg az emberekben először, hogy milyen szívük van: az

Az első egy-két nap alatt kijön, látszik egy emberen, hogy milyen a szíve: én ezt a tekintetén keresztül látom, meg abból, hogy másokhoz hogyan viszonyul, onnantól kezdek el muzsikálni rajtuk. Mindig azt a lyukat fogom be a – most éppen hétlyukú – furulyán, amelyiket nem akarom hallani, amivel talán éppen a másikat akarom megszólaltatni" – jellemezte a vezetői módszerét Ferenc.

Varga Ferenc Fotó: Csudai Sándor - Origo

Habozás nélkül vállalta egyébként a felkérést, hiszen a közeg otthonos volt számára: „Semmi félelem nem volt bennem, ez nekem lett kitalálva. A civil életemben is csinálok hasonlókat, foglalkozom csapatokkal, itt csak a kamerák vannak pluszban – de azok nem zavarnak. Eleinte persze figyelgettem, hogy éppen mit vesznek, de aztán annyira elkapott az események sodrása, hogy abszolút nem foglalkoztam velük.

akik együtt mozognak, együtt élnek, és ez teljesen lefoglalt, ráadásul nagyon élveztem is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről