Gesztesi Károly fia felháborodott, nem engedi, hogy kihantolják az apját

Gesztesi Károly
Gesztesi Károly szombat délután 56 éves korában halt meg.
Vágólapra másolva!
Mint azt csütörtökön az Origo is megírta, rokonai kérésére egy évvel a halála után újra akarják temetni Gesztesi Károlyt, hogy Budakalásznál méltóbb helyet találjanak a sírhelyéül. Gesztesi Károly fia felháborítónak tartja a hírt, hiszen a színész kifejezett kérése volt, hogy Budakalászon nyugodjon. Azt mondta, nem engedi, hogy bárki is a sírhoz nyúljon.
Vágólapra másolva!

A Bors egy nappal az újratemetés híre után felidézte, Németh Sándor lelkész a lapnak korábban azt mondta, hogy ő és a gyülekezete minden támogatást megad az újratemetéshez, és készek akár a síremlék elkészítésének költségeihez is hozzájárulni.

A lap ezek után felkereste Gesztesi Károly egyik fiát, Gesztesi Márkót, aki felháborodva nyilatkozott. "Hihetetlen, hogy ilyen hírek látnak napvilágot, és az is, ha valaki ezt valóban lenyilatkozta.

- mondta.

"Papika kívánsága volt, hogy egyszer majd ott temessük el, s hogy mindig a családja, és a szeretett háza közelében maradjon. Ez sajnos idejekorán bekövetkezett, de kérdés sem volt számunkra, hogy teljesítjük az akaratát, s azt soha meg nem másítjuk.

- szögezte le Gesztesi Márkó.

Elmondta azt is, a Gesztesi-villát valóban árulják, nagy valószínűséggel továbbra is Budakalászon marad a család.

"Mindnyájan törekszünk arra, hogy úgy éljünk, ahogy azt Papika szerette volna, és hogy mindig büszke legyen ránk.

- tette hozzá Márkó.

A Bors Németh Sándort is megkereste az újratemetés kapcsán, de asszisztensével csak annyit üzent, nyugalmat szeretne, és nem kíván erről nyilatkozni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről