Közel 20 kilót fogyott Tolvai Reni

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Hét hónap alatt tizenhét kilótól szabadult meg Tolvai Renáta. Az énekesnő több mint két ruhamérettel lett soványabb az életmódváltásának köszönhetően.
Vágólapra másolva!

"Korábban is egészségesen étkeztem, fehér húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, s ha ritkán tésztát, akkor is teljes kiőrlésűt fogyasztottam, és nem nassoltam. Viszont kiderült, hogy ez sem elég, mert nagyobb mennyiséget fogyasztottam, mint kellene, és rossz órákban. A tanácsadóm segített, elmagyarázta, hogy nem mindegy, mikor mit eszem, és az sem, mennyit iszom. Nekem nem szabad 50 grammnál több szénhidrátot ennem, és naponta legalább három liter folyadékot meg kell innom ahhoz, hogy a szervezetem ideálisan működjön" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Tolvai Reni

"Nagyon szigorú felügyelet alatt csináltam végig. Minden reggel rá kell állnom a mérlegre és elküldenem a tanácsadómnak, mennyit mutat, és le kell fotóznom minden egyes ételt, amit eszem. Szerintem ezt csak így lehet csinálni ahhoz, hogy az ember tényleg sikeres legyen" - árulta el.

"Több mint két ruhaméretet fogytam, összesen tizenhét kilót. Még hatot szeretnék leadni, mert az én magasságomhoz az lesz az ideális" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről