Ördög Nóra békülős szexről beszélt, egy páros kiesett a Dancing With The Starsból

dancing
Vágólapra másolva!
A zsűri pontozása alapján Dobó Kata, Kamarás Iván és Árpa Attila teljesítettek legjobban, természetesen partnereikkel együtt, a veszélyzónába pedig Cookyék és Kempf Zozóék kerültek.
Vágólapra másolva!
tv2

A TV2 táncos showműsorának még versenyben lévő tíz párosa az este folyamán a legnagyobb filmslágerekre táncolt. De a szombat este nem csak ezért volt különleges, ez volt egyben a "zsűrik éjszakája" is, hiszen a Dancing with the Stars pontozói (Molnár Andrea, Ördög Nóra, Bereczki Zoltán, Kováts Gergely Csanád) mellett a Sztárban Sztár leszek! négy zsűritagja (Köllő Babett, Tóth Gabi, Majoros Péter Majka, Pápai Joci) a páholyból követte és kommentálta a produkciókat.

tv2

A produkciók egyre jobbak, több páros is javított a múlt héthez képest. A táncok mellett a kommentárokon, értékeléseken is lehetett szórakozni, Ördög Nóra péládul Kempf Zozóék előadása után a veszekedés utáni békülős szexet emlegette - ő amúgy is formában volt ezen az estén, mert később Dobó Katáéknak kilencet mondott, majd tízet mutatott fel. Ezt gyorsan mégis korrigálta kilencre, de némi hezitálás után újra javította magát, és mégis 10 pont lett a színésznő és táncpartnere jussa. Az ő előadásuk nem nélkülözte a szexualitást, íme pár kép a tangójukból:

tv2
tv2
tv2
tv2

Mint írtuk, a TV2 táncos show-jának harmadik adásán megjelent a Sztárban sztár leszek! négy zsűritagja is, így az a helyzet állt elő, hogy Tóth Gabinak kellett röviden elemeznie Tóth Andi produkcióját. Korábban a két énekesnő között ment a feszült hangulatú, vádaskodó üzengetés, egyfajta hidegháborús helyzet volt, amely aztán nyugvópontra jutott. Hosszú ideje nem beszéltek, hogy mire jutottak egymással, arról itt írtunk.

Este 11 előtt láthatták a nézők az utolsó produkciót, Árpa Attiláék kalózos alakítását, 34 pontot kaptak. A zsűri pontozása alapján Dobó Kata, Kamarás Iván és Árpa Attila teljesítettek legjobban, természetesen partnereikkel együtt, a veszélyzónába pedig Cookyék és Kempf Zozóék kerültek.

Videón Kamarás Iván és Mikes Anna:

Dobó Kata és Köcse György:

Tóth Andiék:

Kinizsi Ottóék:

Jött a közönségszavazós szakasza a műsornak, ennek végén kiderült, hogy a tévézők és a zsűri összesített pontszáma alapján megmenekült az Exatlonban látott Kempf Zozo, viszont az utolsó két páros közé került Hevesi Kriszta és Baranya Dávid, így ők ácsorogtak feszülten Cooky és Szécsi Debóra mellett.

Utóbbiaknak sikerült továbbjutni, távázott a show-ból Hevesi Kriszta és táncpartnere. A több műsorban látott szexológust láthatóan megviselte a kiesés, a jövő heti adást nagyon várta, bízott abban, hogy versenyben maradhat. A végén percekig némán szorongatta partnerét, látszott, hogy könnyeivel küzd.

Ezzel esett ki Hevesi Kriszta:

Minden videót visszanézhet itt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről