A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Olcsóbban is szabadulna már luxusotthonától L.L. Junior

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Tízmillió forintot engedett házának árából L.L. Junior, aki most 270 millió forintért kínálja megvételre az otthonát.
Vágólapra másolva!

Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga 2020-ban költözött be gyönyörű, új otthonukba, amely teljesen egészében a terveik és elképzeléseik alapján készült. Az énekes tősgyökeres belvárosi, ám a fia elvesztése után úgy érezte, hogy pesti otthonában minden a kis Dávidkára emlékezteti.

"A tragédia után ez egy menekülés volt számomra. Egyrészt máshol akartam élni és a kertes ház régi álmom volt, másrészt a ház körüli munkák elvonták a figyelmemet is. Amikor terveztük az otthonunkat mindent nagyon szépre, modernre akartunk csinálni, mert úgy terveztük, örökre itt maradunk.

Mi imádtuk ezt a házat, biztos vagyok benne, hogy a következő tulajdonos imádni fogja a környéket, a hazát és panorámát is" - mesélte a Blikknek.

Forrás: L.L. Junior/Instagram

Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg és nem itt. Egy lakást szeretnék a belvárosban és egy kertes házat nagyon közel hozzá. Fontos, hogy közel legyenek édesanyámék, apósomék, illetve Kinga és a kislányom is. Akkor lehet majd azt tervezni, hogy újra összeköltözünk-e, egyelőre viszont időt és teret adunk egymásnak"- mesélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!