Mindenkit átvert a Kim Kardashiannel hírbe hozott színész

első tíz helyezett instagramm  Kim Kardashian Files For Divorce Vertical
Kim Kardashian 40, has filed for divorce after 7 years from rapper Kanye West in Los Angeles on February 19, 2021. Pictured here at the 2020 Vanity Fair Oscar Party hosted by Radhika Jones at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 09, 2020 in Beverly Hills, California. (Photo by FPA / Full Picture Agency / Full Picture Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy ideje megy a találgatás, hogy Kim Kardashian és Pete Davidson egy párt alkotnak-e, utóbbi pedig frappáns módon reagált a pletykára.
Vágólapra másolva!

A Staten Island királya sztárja, Pete Davidson megszólalt az után, hogy pár napon belül háromszor is látták együtt Kim Kardashiannel, aminek nyomán a média már össze is hozta őket.

A komikus és színész Seth Meyers vendége volt, a showman pedig egyből tisztázni akart valamit, kérte Davidsont, hogy beszéljen arról, amiről mostanában olyan sokat lehet hallani – mire Davidson kétértelműen válaszolt.

Pete Davidson Forrás: AFP/Angela Weiss

"Igen, beszélni akarok erről, mert hát... Sokszor van, hogy elsétálok emberek mellett, és az emberek elkezdenek sugdolózni, furán néznek rám. De tudod, mit? Igaz..." – mondta, majd hozzátette: "Tényleg lesz egy műsorom a Tubin."

A komikus itt még nem hagyta abba, továbbra is úgy beszélt közelgő sorozatáról, a The Freak Brothersről, hogy azt akár Kardashianre is lehetett érteni: "Egy csomó embert sokkolt, hogy tudtam szerezni egy műsort olyan helyen, mint a Tubi. De ez a helyzet" – magyarázta. A beszélgetést meg tudja nézni itt:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről