Otthon karácsonyozhatott Curtis gyilkossággal gyanúsított testvére

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis testvére már egy ideje előzetesben van, de karácsony előtt kiengedték, így a család együtt tölthette a szentestét. 
Vágólapra másolva!

Az MTK egykori labdarúgója, Katzenbach Imre megölésével idén májusban gyanúsítottak meg három férfit, köztük a rapper, Curtis testvérét is, Lajost.

A Blikk úgy tudja, mindhármukat hazaengedték december 22-én. Jelenleg házi őrizetben vannak, ha azonban a másodfokú bíróság úgy dönt,

ismét elrendelhetik a letartóztatásukat.

A Széki családhoz közel álló ismerősök szerint Curtis és az egész família megkönnyebbüléssel fogadta a döntést, hiszen így együtt tölthették az ünnepeket. Különösen a testvérek édesanyját viselte meg a férfi bebörtönzése, most viszont finomságok sorával várta. Az egész család töretlenül hisz a férfi ártatlanságában, a férfi a Blikk információja szerint

átment a hazugságvizsgálaton is, amelyet egyébként maga kért.

A Katzenbach-gyilkosság

Mint ismeretes: Sz. Lajost és társait azzal gyanúsítják, hogy ők ölték meg és ásták el még 2009-ben az MTK egykori labdarúgóját, Katzenbach Imrét. A sportolót sokáig eltűntként keresték, majd tavaly bombaként robbant a hír: földi maradványait megtalálták egy baranyajenői birtokon. A gyilkossággal először Katzenbach jóbarátját, nejének jelenlegi párját, H. Attilát gyanúsították meg, aki azonban kihallgatásakor azt állította a nyomozóknak: az emberölést Sz. Lajosék követték el. A rendőrök hittek neki, így került rács mögé a rapper testvére és két társa - idézte fel a lap.

A gyanúsítottakat

egyszer már házi őrizetbe helyezték, azonban később a bíróság ismét elrendelte a letartóztatásukat.

Curtis nemrég a Tényeknek exkluzív interjút adott, amelyben elmondta, hogy biztos testvére ártatlanságában, és abban bízik, idővel a bíróság is rájön, hogy tévedtek.

– kezdte a csatornának, majd cáfolta, hogy megtalálták volna a bátyja DNS-ét mint bizonyítékot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről