A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újabb zenészlegenda halt meg 78 évesen

SiriusXM's "Town Hall" With The Monkees GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Vertical
NASHVILLE, TN - MAY 16: Michael Nesmith of The Monkees speaks during SiriusXM's "Town Hall" with The Monkees at SiriusXM Studios on May 16, 2016 in Nashville, Tennessee. Rick Diamond/Getty Images for SiriusXM/AFP (Photo by RICK DIAMOND / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Michael Nesmith a The Monkees tagja volt.
Vágólapra másolva!

December 10-én meghalt Michael Nesmith, a The Monkees tagja, a Los Angeles- rock és countryzene egyik ikonikus alakja. 78 éves volt. A halálhírt Andrew Sandoval, a csapat menedzsere megerősítette a közösségi médiában.

The Monkees

A The Monkees amerikai pop/rock együttes volt, Micky Dolenz és Michael Nesmith voltak a legtovább élő tagok, korábban Peter Tork és Davy Jones volt még a formációban. A zenekar eredetileg 1965-től 1971-ig működött, azonban többször feloszlottak pályafutásuk során. 2011 után újra aktívak voltak.

Michael Nesmith Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Rick Diamond

A hatvanas évek egyik legsikeresebb együttese volt a Monkees, több mint hetvenötmillió lemezt adtak el világszerte. Pár ismertebb slágerük: "Last Train to Clarksville", "I'm a Believer", "Pleasant Valley Sunday", és a "Daydream Believer".

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!