A Dal 2021: Bari Laci nyerte a negyedik válogatót, alig tudott megszólalni

A dal
Vágólapra másolva!
Bari Laci nyerte Féltelek című dalával A Dal 2021 negyedik, utolsó válogatóját szombaton, utána A Dal Kulisszában mesélt.
Vágólapra másolva!

"Nem tudom szavakba önteni, lehet, írnom kellene még egy dalt, hogy át tudjam adni, amit most érzek. Tényleg elképesztő. Nagyon örülök a pontszámnak is, és hogy továbbjutottam" - mesélte a Petőfi TV-n az élő adás után. Nyolc év után tért vissza a képernyőre, de ebben az időszakban is a zenével foglalkozott.

Forrás: A Dal 2021

"Erre az időszakra szükség volt, hogy felnőjek, és olyan aggyal tudjak a popzenéhez és az énekléshez hozzáállni, hogy az egészséges legyen" - árulta el. Mező Misi utalt rá, hogy tanárként át kellene adni a tudását, annyira profi. Vannak is tanítványai, akik végig nagyon drukkoltak neki, már több üzenetet kapott, és arra biztatja a növendékeket, hogy legyenek szorgalmasak, gyakoroljanak sokat, és akkor ők is énekelhetnek majd a tévében.

Bari Laci 37 pontot kapott a produkciójára, mögötte a Kaukázus az Egyetlen szó című dallal végzett másodikként 36 ponttal. A harmadik helyen holtversenyben, 34-34 ponttal jutott tovább az elődöntőbe Radics Gigi az Egy vagy velem című dallal és Süle Zsolt a Befúj című szerzeménnyel. Az ötödik továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot a Down For Whatever és a Zuhanás című dal kapta, amely szintén bekerült az elődöntőbe.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről