Palik László elárulta, miért épp Gelencsér Timi kapott munkát a TV2-nél

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Palik László élőben bejelentkezett az Exatlon csütörtöki adása előtt, válaszolt is pár kérdésre.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető elárulta most, 2021-ben a sokakat foglalkoztató kérdést, hogy hová tűnt Damon Hill, de előtte lebuktatta Gelencsér Timit. Történt, hogy első évadban a Bajnokok, amikor a villában voltak, lejutottak a tengerpartra, ott pedig – amikor nem figyeltek rájuk a stábtagok - hozzájutottak telefonhoz. Kölcsönkérték ott nyaraló emberek mobilját, és gyorsan ellenőrizték a saját Instagram-oldalukat. Gelencsér Timi akkor még játékos volt, nem stábtag, és az hitte, hogy Palik nem tud erről.

Instagram, Gelencsér Tímea

Kiderült az élőzés során, hogy a közeljövőben biztosan nem lesz Exastore. „Bálint imádja a pizzát, de ha naponta hármat enne, megunná.

de annyi minden vár még ránk, hogy nem mondanám, hogy az holnap lesz" – fejtegette Palik László. Az Exastore új elem a műsorban, az első két évadban nem volt virtuális Exatlon-valuta, és nem lehetett vásárolni abból csokit, labdát, zenelejátszót, fotelágyat. Azt is elmondta a műsorvezető, hogy senkinek sem drukkolnak, épp ezért az Exastore-ban ezért nem kapott engedményt egy csapat sem – ha valakinek ad árengedményt, minden kommentelő azzal vádolta volna, hogy részrehajló.

Palik László, Instagram

De miért lett Gelencsér Timi lett a riporter a második és a harmadik évadra? Palik László elárulta, hogy az első széria után a műsor kreatív producerével beszélgetett, és akkor került szóba, hogy szükség lenne egy emberre, aki „értően beszélget" a futam után a versenyzőkkel, azaz van tapasztalata, tudja, min mennek át. Felrakták az első évad szereplőinek képeit, és

nem volt vita, egyből mindketten rá gondoltak.

„Beszélünk egy ifjú hölgyről, aki szépségkirálynő. De nem úgy viselkedett, belevetette magát a harcba. A televízió pedig a képről szól. Timi meg nem egyszerűen exatlonista volt, hanem ő lett a női döntős" – fejtegette Palik László.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről