Megkeseredett ember kapálózása! - Anyósa beteges féltékenységgel vádolja Fekete Dávidot

Megszülettek Fekete Dávid egykori megasztáros ikrei
Vágólapra másolva!
Fekete Dávid váratlanul jelentette be, hogy válik. Az egykori megasztáros tegnap úgy fogalmazott, a felesége már más férfi oldalán keresi a boldogságot, amely kijelentés óriási vihart kavart az énekes Facebook-oldalán, hiszen a pár alig egyéves ikerfiai mellett közösen nevelte Regina előző kapcsolatából született kislányát is.
Vágólapra másolva!

"Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot" - írta többek közt a bejegyzésben, amire azóta rengeteg hozzászólás érkezett, többek közt a felesége édesanyja is reagált. "Sajnállak Téged! Mosolyogva olvasom. Sok a sajnálkozó hozzászólás, akik nem ismernek téged valójában, csak a Fekete Dávidot, mint énekest! A kettő sajnos nem ugyanaz!

Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg! És az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül! A családodat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel és a gyerekes észjárásoddal!" - írta.

Forrás: Facebook/Fekete Dávid

"Jó lenne, ha ezt a posztot törölnéd, mert gyerekes, gyáva dolog.

Legyen szép estéd, ezt kívánja neked az, akire te felnéztél, és nagyon sokat köszönhetsz! Szállj magadba, ne hazudj a rajongóidnak, akik hittek benned!" - írta indulatosan Fekete Dávid posztja alá az anyósa, aki később azt is hozzátette, lánya egyelőre nem akar reagálni a vádakra. "A lányom nem alacsonyodik le erre a szintre, hogy kommentelje! De mi, szülők azért vagyunk, hogy kiálljunk mellette és az igazság mellett" - szúrta ki a Blikk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről