Arra gondolok, amit a nagymamám mondott - bizakodó a csinos exatlonos

Ujvári Izabella
Vágólapra másolva!
A kétrészes végjáték első fordulójában 10-6-ra nyertek a Kihívók, rossz napja volt a Bajnokoknak. Suti András rosszul lett, mentő vitte el, erről képeket itt talál. Ujvári Izabella elemezte röviden a helyzetüket. 
Vágólapra másolva!

A hétfői végjátékot csalódottan zártátok. Mi lehetettaz oka, hogy ismét szétesett a csapat?

- Úgy gondolom, hogy teljes erőbedobással vágtunk neki a hétnek, de sajnos ismét belecsúsztunk egy negatív hullámba, ahogy az utóbbi időszakban többször is. Valamiért nem megy, de próbáljuk megkeresni a megoldást a csapattal, úgy tűnik, ehhez még időre van szükségünk.

de talán inkább a sok sérülést, negatív történéseket kellene magunk mögött hagynunk. Ha ez sikerülne, talán kevesebb hasonló törés érne minket.

Ujvári Izabella Forrás: Instagram, Ujvári Izabella

Suti Andris rosszul lett, így épphogy új játékosokkal bővültetek, máris kevesebben maradtatok – Andris sokat emlegette a barátnője hiányát, szerinted lehetnek lelki okai is a rosszullétének?

- Valóban nehezen viseli a barátnője hiányát, de azt gondolom, hogy ez a rosszullét nem feltétlenül ebből eredeztethető. Az orvosok kivizsgálják és hamarosan kiderül, de az egész csapat nagyon reméli, hogy nem lesz komolyabb baja, és segíteni fogjuk a felépülésben.

Biztattad a csapatot, hogy támogassátok Andrist, szerinted ez segít majd neki túllendülni a lelki nehézségeken?

- Természetesen. Egy csapat vagyunk, egy mindenkiért, mindenki egyért.

Neked mi segít átlendülni, ha eluralkodik rajtad a honvágy?

-Szerencsére eddig még nem uralkodott el rajtam a honvágy, és szerintem nem is fog. Én tudatosan érkeztem ebbe a játékba, szeretném kiélvezni minden pillanatát, ahogy nagymamám is tanácsolta. Most kizárólag a versenyre és a céljaimra koncentrálok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről