Delhusa Gjon fiatal menye utolsó napjairól mesélt, megrázta a családot a tragédia

Delhusa Gjon
Vágólapra másolva!
Delhusa Gjon menye három hónappal kislánya születése után halt meg.
Vágólapra másolva!

Delhusa Maximilien két éve kötötte össze az életét Nórival. Idén januárban pedig megérkezett a kislányuk is. A baba császármetszéssel, a hetedik hónapban jött a világra. "Szerencse, hogy koraszülött volt a baba, így császárral született, mert utólag az orvosok azt mondták, hogy természetes szülés közben előbb bekövetkezhetett volna a tragédia" - mesélte a zenész a hot!-nak.

Forrás: Delhusa Gjon/Facebook

Elmondta, hogy Nóri egyik pillanatról a másikra lett rosszul, egy délután hirtelen megfájdult a feje, a fájdalom nem csillapodott, elviselhetetlenné vált, olyannyira, hogy el is ájult. Mentő vitte kórházba, ahol kiderült, hogy a fejében elpattant egy ér, így azonnal ötórás műtét vette kezdetét. Akkor fedezték fel az agytörzsbe ékelődött, babszem nagyságú, rejtett daganatot, és már hiába távolították el: a belső vérzés addigra tovább fokozódott. "Ezután következett egy kritikus hét.

majd lassan belekóstoltunk a gondolatba, hogy mi lesz, ha mégsem épül fel. Ez volt a legnehezebb pillanat. Pattanásig feszült a helyzet, majd az ötödik napon hívott az orvos, hogy búcsúzni kell. Egyesével mehettünk az ágyához" - mesélte.

"Macó zokogva elmondta, hogy örökre szeretni fogja, és vigyázni fog a kis Zoéra.

A fiam nem tud magához térni, amióta megélte ezt a spirituális élményt. Csak ül otthon tompult állapotban, és bámul maga elé" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről