Barta Sylvia elárulta, mi segített neki a koronavírusból való felépülésben

Barta Sylvia
Vágólapra másolva!
Hónapokon keresztül küzdött a betegséggel Barta Sylvia tavaly tavasszal, amikor elkapta a koronavírust. A TV2 sztárja azóta teljesen felépült a betegségből, de a futás is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy visszakapja régi önmagát.
Vágólapra másolva!

A Városligeti Futókör kétkilométeres rekortán pályáját a decemberi átadás óta rendszeresen használja Barta Sylvia. A Borsnak árulta el, hogy a koronavírusból való felépülésében is sokat segített a mozgás.

Forrás: Barta Sylvia/Instagram

Tavaly heteken keresztül az ágyban feküdt, nagyon legyengült, sokszor úgy hitte, nem épül fel a betegségből. Ezután hónapokig szenvedett a poszt-covid tünetektől, mára azonban boldogan számolt be róla: teljesen felépült. Hozzátette,a súlyos fertőzés után hosszú heteknek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra hódolhasson szenvedélyének, a sportnak. Szigorú orvosi felügyelet mellett, fokozatosan kezdett el edzeni.

Óvatosan terheltem a szívemet, tüdőmet. De nem feszegettem a határaimat, hiszen komoly betegségből épültem fel" - mesélte.

"Nagyon sok idő telt el, mire elmúltak ezek a tünetek. Tavaly március, áprilisban voltam beteg. Májusra kaptam meg a papírt, hogy egészséges vagyok, ugyanakkor nagyon fáradékony voltam, levert, és nem is tudtam futni. Innentől fokozatosan szoktattam magam az élethez, a hétköznapi teendőkhöz, hiszen a zuhanyzás is nehezen ment, egy bevásárlás is komoly kihívás volt számomra. Egy év távlatában elmondhatom, hogy ez már a múlt, visszatért a régi kondícióm" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről