Jósa Dani: Az életkorom előnyt jelenthet az Exatlon végjátékában

Jósa Dani a párbajon, Exatlon Hungary
Vágólapra másolva!
A pénteki, drámai adás után a fiúk közül már csak négyen maradtak versenyben az Exatlon Hungaryben, közülük egyedül Jósa Dani képviseli a bajnokokat. Elmondta, hogy szerinte milyen esélyekkel indul neki a végjátéknak, mit tart az erősségének – miközben arra is válaszolt, hogy mire költené a főnyereményt, ha ő lenne a férfi győztes.
Vágólapra másolva!

Milyen érzés a legjobb négyben lenni egyetlen bajnok fiúként? A párbaj megerősített?

Hihetetlen érzések kavarogtak bennem, amikor bedobtam az utolsó labdát, hiszen nem csupán a legjobb négybe kerültem be, de a legjobb bajnok fiú is lettem. Több, mint egy álom vált ezzel valóra. Nagyon hálás vagyok a csapattársaknak és azoknak, akik otthonról szurkolnak nekünk. A párbaj előtt azonban elveszítettük Kriszt, amire egyáltalán nem számítottunk. Emellett nagyon sajnálom, hogy Andrissal kellett párbajoznom, mert nagyon szerettem volna, ha ő is bekerül a TOP4-be, velem együtt. Nagyon jóban lettünk, és nagyon tudjuk motiválni egymást, rengeteg tűz van benne, amiből én is tudtam meríteni.

Jósa Dani a párbajon Forrás: TV2

Egy kis nyomást is helyezett rám, hogy egyedüli fiúként kell megvédenem a bajnokok becsületét, és a végéig kell vinnem ezt a játékot, tartozom a csapatnak ennyivel. A két bajnok lánynak pedig szintén segítenem kell, hogy a döntőig menetelhessenek.

Hogyan látod az esélyeidet, illetve az ellenfeleidet? Mi lehet az erősséged?

A három kihívó fiúval szemben talán az életkorom előnyt jelenthet, hiszen több a tapasztalatom, versenyek szempontjából is. Közel 20 éve BMX-ezem, és már előtte is versenysportoltam. Lehet, hogy fürgébbek, de talán mégis összeszedettebb és átgondoltabb tudok lenni a pályákon. Minden erőmmel és tudásommal azon leszek, hogy az előnyeimet tudjam kamatoztatni.

Forrás: TV2

A lányok esélyeit hogyan látod?

Minden megvan a két bajnok lányban ahhoz, hogy a végső megmérettetésben is ott legyenek, hatalmas harcosok. Minden erőmmel azon leszek, hogy ebben támogassam őket, mert ők is támogattak engem. Izában hihetetlen energia van, Vivi iszonyatosan fókuszált, így bízom benne, hogy minél tovább visszük ezt a játékot a bajnokok részéről.

Mihez kezdenél a nyereménnyel?

A pénznyeremény kevésbé fontos számomra egy-egy verseny alkalmával. Ha ez számítana, akkor saját sportágnak is valami egészen mást választottam volna. Hatalmas ez a nyeremény, tagadhatatlan, de engem az élvezetből szerzett dicsőség motivál, itt és más versenyeknél is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről