Kisgyerekként szexuálisan zaklatták Szegedi Fecsót

Szegedi Fecsó
Vágólapra másolva!
Egy régi traumáról és egy újabb, kínos esetről is mesélt a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Tizenéves volt a több reality-ből ismert Szegedi Fecsó, amikor a hetes buszon alulról simogatni kezdte egy ismeretlen, pedofil férfi. „Nem tudtam mit csinálni, tehetetlen érzés volt. Beégett, a mai napig emlékszem az ember arcára... Ráförmedtem, hogy mit csinál, erre elszégyellte magát és elment. Megrázó élmény volt ez a próbálkozás, nagyon felzaklat ez az esemény. 18 éves koromban ezért kezdtem küzdősporttal foglalkozni, hogy meg tudjam védeni magam" – mondta.

Szegedi Fecsó TV2

Tizenéves volt, vékony fiú, akkor még nem sportolt. Senkinek nem mondta el, nem tudta kezelni ezt a problémát. Egyszer beszélt erről egy tévéműsorban, most a Mokkában jött elő a történet.

Újabb problémái is vannak Vasvári Vivien volt férjének, új párja, Bea volt barátja zaklatja őket, fenyegetőzik azzal, hogy megveri, megöli őket. Kiderítette Fecsó lakcímét, azt mondta, ott várja majd, nem érdekli, ha életfogytiglant kap, bosszút áll. „Bea nem meri odaengedni a kisfiát, mert félti. Nála a gyerek hiánya okozza azt, hogy kikel magából.

pár nappal később kiment a TEK, mert pisztolya volt, kései voltak. Most távoltartási végzésünk van" – mesélte az adásban Fecsó, aki több feljelentést tett a férfi ellen. Bővebben a videón:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről