MC Hawer: Hátat fordítottak nekem sorban az emberek

Mc Hawer
Vágólapra másolva!
A mulatós zenész mögött nehéz időszak áll, de úgy érzi, sokat tanult ez idő alatt.
Vágólapra másolva!

"Az utóbbi hónapokban sokat gondolkodtam... Emlékszem a másfél éve még nekem tisztelgő emberekre, akik büszkén döngették a mellkasukat, hogy a rokonuk, vagy barátjuk/valakijük vagyok... Ahogy telt az idő, és lettem egyre magányosabb és csövesebb, úgy fordítottak hátat nekem sorban emberek... A pandémia legcsúnyább része ez, amikor szembesülsz azzal, hogy mennyi ember akart anno a büszke valakid lenni, és most pedig szinte elítélnek, hogy nem megyek dolgozni. Mert az igazi munka az a "kétkezi fizikai" munka... Hát, a helyzet az, hogy én sajnos másféle ember vagyok. 26 éve "művész emberként" élek, sokat dolgoztam azért, hogy így legyen" - kezdte a bejegyzését az Instagramon.

"Szerencsémre, vagy kitartásomnak köszönhetően, most már grafikai munkák készítéséből meg tudok élni. Az is a művészet egy fajtája... Világ életemben ezt szerettem volna.

Nagyon sok emberben csalódtam, és ez bizony nagyon elszomorít... Akik pedig önzetlenül segítettek (nem voltak sokan), köszönöm, mert az emberekbe vetett hitemet adták vissza nekem és a méltóságomat... Több volt az annál, mint amit pénzben ki lehetne fejezni..." - foglalta össze az elmúlt időszakot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről