Megvédték a Jóbarátok indiszponált, passzív sztárját

Jóbarátok
Vágólapra másolva!
Matthew Perry volt a leghaloványabb a nagy Jóbarátok-összejövetelen, de a rendező és a producer védelmébe vette.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry, az egykori Chandler csak árnyéka volt önmagának a nagy nehezen összehozott Jóbarátok-találkozón, a másfél órás műsorban talán öt mondata volt, poénja alig, inkább csak vigyorgott hófehér fogakkal, vagy nézte a többieket. Korábban elmondta, hogy többször volt elvonón, sőt, évek kiestek neki az emlékezetéből, így a világhírű szituációs komédia rajongói érthetően aggódtak miatta.

Jóbarátok HBO Max

Ben Winston rendező egy interjúban arról beszélt, hogy előfordul, hogy valaki mogorvább, de szerinte Perry nagyszerű volt, szeretett vele dolgozni. Csodálatosan szellemes embernek tartja Chandler egykori megformálóját, akinek voltak remek, rövid beszólásai a műsor során. Boldog és szerencsés embernek tartja magát, hogy ott lehetett vele, és rendezhette egy ilyen műsorban.

Kevin S. Bright, a Jóbarátok egyik producere szerint az emberek beszélnek mindenfélét, de neki nagy élmény volt újra Perryt látni. „Azt gondolom, ő nagyon vicces volt a műsorban, és igen, szerintem jól van. Erősebb, és jobban néz ki, mint amikor legutóbb láttam" – jegyezte meg.

A különleges adás itthon az HBO Gón látható. A sok éve várt műsorról itt írtunk hosszabban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről