Egy régi exatlonos megfejtette, miért voltak jobbak idén a Kihívók

Szabó Dorka
Vágólapra másolva!
Szabó Dorottya válogatott strandröplabdázó az Exatlon második évadjában szerepelt, a Bajnokok női versenyzői közül csak a végső győztes, Busa Gabi előzte meg. Most a LifeTV-n mesélt arról, hogyan látja a most futó, harmadik évadot.
Vágólapra másolva!

A héten véget ér a harmadik Exatlon, már csak hatan vannak versenyben. „Izgalmas, kiélezett ez évad, sajnálom a sok sérülést, a sérültek közül sokan esélyesek voltak a végső győzelemre. Sajnálom, hogy a Bajnokok lányai közül nincs senki a top 3-ban, de Daninak nagyon szurkolok" – mondta LifeTV reggeli műsorában. A pirosak közül még Daninak van esélye bejutni a döntőbe, ahol már ott van Herczeg-Kis Bálint.

Szabó Dorka Forrás: Szabó Dorka, Instagram

Szabó Dorka szerint azért volt idén haloványabb a piros csapat, mert sok volt a sérülés, illetve nekik picit nehezebb, egy konkrét élsportra specializálódtak, a kihívók pedig hónapokat készülnek a műsorra, speciális gyakorlatokkal. „Ezt át kell élni... belekerültünk abba a közegbe, el kell fogadni, hogy ott mi leszünk egymásnak a család" – mondta a kint töltött időről.

A mindennapos terhelés a legnehezebb: „Topformában kell lenned, mindig ott van, hogy nyerni kell. A szíved, a lelked visz előre, a tested nem mindig" – jegyezte meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!