Megható klipet forgatott A Dal 2021 énekese

A Dal - döntő
Budapest, 2019. február 23. Szekér Gergő a Madár, repülj! című dalt adja elő A Dal 2019 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2019. február 23-án. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Sokak számára lehet ismerős A Dal 2021-ből Szekér Gergő Hazatérsz című dala. Ehhez most klip is készült, melyet mikor először látott Kovács Dóri, az Én Vagyok Itt! műsorvezetője, elsírta magát. Ezt ő maga vallotta be az M2 Petőfi TV műsorában, melynek vendége volt Szekér Gergő és Varga Viktor, a dal másik szerzője is.
Vágólapra másolva!

"Amikor A Dal színpadán álltam, még egyáltalán nem ilyen képi világot képzeltem el. A klippel a Hazatérsz mondanivalója most egészen új értelmet nyert" - mesélte Szekér Gergő Kovács Dórinak. Az énekes, dalszerző elárulta, hogy azért vártak ilyen sokáig a videóklippel, mert az érzelmes szöveghez egy tökéletesen illő vizuális megjelenést szerettek volna adni, és ehhez idő kellett.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A klip fő mondaivalója a gyökerekhez való visszatérés, az emlékekhez való visszanyúlás. "Nem megríkatni szerettük volna az országot, csak átadni nekik az otthon elhagyása utáni hazatérés csodálatos élményét" - mesélte Gergő. A kommentek tanúsága szerint a nézőkből is komoly érzelmeket váltott ki a videóklip, ezt Kovács Dóri is megerősítette.

Nosztalgikus hangulatba kerültem, a nagymamámra gondoltam, aki sajnos már nem térhet hozzánk haza" - árulta el az Én Vagyok Itt! műsorvezetője.

A forgatás Szarvason zajlott – erről Varga Viktor dalszövegíró, co-producer beszélt az Én Vagy Itt! stúdiójában.

Az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorának beszélgetését IDE kattintva lehet újranézni a megható klippel együtt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről