Tavaly óta válófélben van egy tévésztár, de csak most derült ki

Scott Hamilton Hosts The Second Annual "An Evening Of Scott Hamilton & Friends" To Benefit The Scott Hamilton CARES Foundation GettyImageRank3 Second Hosting USA Picking Tennessee Nashville Photography Charity Benefit Arts Culture and Entertainment Attend
NASHVILLE, TN - NOVEMBER 19: Jodi Faeth and Mike Wolfe of American Pickers attend the second annual 'An Evening Of Scott Hamilton & Friends' hosted by Scott Hamilton to benefit The Scott Hamilton CARES Foundation on November 19, 2017 in Nashville, Tennessee. Rick Diamond/Getty Images for Scott Hamilton CARES/AFP (Photo by RICK DIAMOND / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Amerikai kincskeresők sztárja, Mike Wolfe már tavaly óta válófélben van, a felesége nyolc év házasság után adta be a keresetet.
Vágólapra másolva!

Mike Wolfe felesége, Jodi már tavaly novemberben beadta a válókeresetet, de csak most értesült róla a sajtó, elsőként a TMZ.

A pár 2012-ben házasodott össze, van egy kilencéves kislányuk is, akinek a felügyeleti jogáról hivatalosan még dönteniük kell – bár a TMZ szerint a gyerek jelenleg az anyjával él.

Jodi Faeth és Mike Wolfe 2017-ben Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Rick Diamond

Az NCIS egyik epizódjában is látott Wolfe az egyik ötlet- és házigazdája az Amerikai kincskeresők című realitysorozatnak, amelyben egy barátjával, Frank Fritzcel Amerika-szerte kutatnak fel antik ritkaságokat, padláson, fészerben porosodó műkincseket. A kedvelt műsor 2010-ben indult a Historyn, már 22 évadot megért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről