Rózsa György: Félek, mert egy újabb esés a számomra már végzetes lenne

Juszt-cikk  Rózsa György beszél Foglalkozás gesztikulál MOZOG műsorvezető producer SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY szerkesztő
Budapest, 2016. szeptember 21. Rózsa György televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Magyar Televízió egykori munkatársának pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Rózsa György július elején elesett, eltört a csípőcsontja, azonnal meg kellett műteni. Ugyan nemsokára hazaengedik a kórházból, hosszú rehabilitáció áll előtte.
Vágólapra másolva!

Több hét után a napokban valószínűleg kiengedik a kórházból Rózsa Györgyöt, aki szerint ha így halad a gyógyulással, karácsonyra hagyhatja el a botot. "Félek, mert egy újabb esés a számomra már végzetes lenne, ezért nagyon odafigyelek magamra.

de azért úgy tartom, hogy bármikor meg tudjam támasztani magam. Egyelőre nagy csatákat vívok a csigával..." - mesélte a Blikknek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A masszőr és a gyógytornász ugyanúgy jár majd hozzám, mint a kórházban, emellett napi 4-5 órában lesz ott valaki, aki segít nekem. Csilla lányom a házat is kicsit átrendezte, bérelt nekem egy kórházi ágyat, amely a nappaliban lesz, a hálószobám ugyanis az emeleten van és a lépcsőzés nem megy. Szerencsére onnan elérem a konyhát, a fürdőt, a dolgozószobámat, a teraszt és az ágyból is a kertet látom majd. De hogy mikor jön el az a pillanat, amikor el merem hagyni a házat vagy vezethetek, azt nem tudom" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről