Csonka András véletlenül került a Família Kft-be, és majdnem Tuci lett

Esztergályos Cecília, Csonka András a Família Kft-ben
Vágólapra másolva!
Harminc éve, 1991-ben indult a Magyar Televízióban a Família Kft. című sorozat, amely utána még nyolc évig volt képernyőn. Régi interjúrészletekkel emlékezünk a startra.
Vágólapra másolva!

"Kilencvenegy nyarán olvastam, új szappanopera indul Família Kft. címmel. Na, megint kimaradtam valamiből, gondoltam. Itt valamit közbe kell szúrnom. Kétszer végeztem el az agykontrollt: nagyon akartam, nagyon vártam, hogy történjen valami velem. Egyik haveromat kísértem Réz Andráshoz, a sorozat akkori művészeti vezetőjéhez. Ültem az asztalnál, Réz András elmondta, felállt a stáb, de ha kell valaki pármondatos szerepre, mondjuk díjbeszedőnek, szóba jöhetek" - emlékezett Csonka András egy 1997-es interjúban.

Esztergályos Cecília, Csonka András a Família Kft-ben

"Két hét sem telt el, csörgött a telefon, kiderült, az a szereplő, aki Ádám barátja volt, akkor még Tuci néven, főiskolai tanulmánya miatt nem vállalhatja el. Gát György, a sorozat producere felajánlotta nekem. Mérföldkő lett az életemben. Ez által lettem ismert, sőt merem állítani, népszerű is, és szeretnek, rengeteg levelet kapok" - mesélte.

Forrás: Arcanum

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!