Hosszan beszélt állapotáról Csuti

Kulcsár Edina Szabó András Csuti
Vágólapra másolva!
Szabó András "Csuti" Palik Lászlónak mesélt a nehéz hetekről, arról, hogy feleségével, Kulcsár Edinával még nem is tisztáztak mindent. Úgy érzi, kiütötték KO-val, mint egy bokszolót, de megpróbál jó apa lenni, a barátai segítettek neki a nehéz időszakban.
Vágólapra másolva!

Futás közben elárulta, hogy 37 évesen útkeresésben van. "Impulzív szeretetet" kap a barátaitól, velük szokott találkozni esténként, munka és edzés után. A döntést az ünnepi időszakban hozták meg, szerinte a gyerekek semmit nem éreznek ebből a válásból. "Vannak sérelmek, a múltból, a jelenből. Voltak dolgok, amiken lehetett volna változtatni, de olyanok is történtek, amiken már nem lehet" - vélte.

Palikék világa by Manna

"Én még ilyen szintű ürességet nem éreztem. De ebből az állapotból, a sokkból kijöttem. Csak úgy lehet kijönni ebből, ha csak magadra koncentrálsz. Angolul is elkezdtem tanulni" - magyarázta. Palik szerint ő maga vitte el a balhét, és azt látta rajta első találkozásuk során, hogy nagyon el akarja kerülni a válást.

"Azt gondolom, hogy összelapátoltam magam... ott vannak a gyerekeim, még jobb apának kell lennem... Büszke vagyok magamra, hogy ebből fölálltam. Nem volt tapasztalás.

mert védeni szeretném a volt feleségemet, a családunkat. Saját magam tettem fel a kérdéseket saját magamnak" - mondta. Rosszul aludt, cikáztak benne a gondolatok. Úgy érezte magát, mint egy bokszoló, aki sorra kapja az ütéseket, és jön a KO. "Véget ért a meccs" - tette hozzá. Mint mondta, a mai napig nem beszélték át alaposan Kulcsár Edinával a helyzetet.

Bővebben a Palikék világa by Manna videójában:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!