Kulcsár Edina és gazdag új barátja bemutatták a gyerekeket egymásnak

Kulcsár Edina G.w.M Mi vár Kulcsár Edinára és G.w.M-re? Az azonos csillagjegy egyszerre áldás és átok
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina és G.w.M. már bemutatták a négy gyereket egymásnak.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina szerint komoly szervezést igényel az, hogy heti szinten felosszák a feladatokat a válófélben lévő szülők, azaz Csuti és Kulcsár Edina, illetve G.w.M. és Nagy Melanie között.

Kulcsár Edina (b) és G.w.M (j) Forrás: Instagram/gwmmusic

A cél az, hogy bár még csak másfél hónapja vannak együtt, hamarosan egy családként működjenek a gyerekekkel együtt. Az első találkozás jól sikerült, erről így mesélt Kulcsár Edina: ,,Úgy szerettük volna, ha heti egyszer össze tudunk futni olyan helyen, ahol többen vannak, ahol más gyerekekkel is találkoznak.

Az első találkozás jól sikerült, közvetlen volt, habár itt sem volt teljes a létszám. A tapasztaltak alapján azt gondoljuk, könnyen fog menni ez is, de nyilván nem szeretnénk nagyon siettetni."

"Fontos, hogy a gyerekek hogyan fognak összebarátkozni, ha majd idővel azt látjuk, hogy jóban vannak és akár még hiányolják is egymást, akkor feljebb tudunk lépni egy szintet. Nagyon szeretnénk, hogy a gyermekeink mindkét oldalról szeressék a szüleiket, így mindig kihangsúlyozzuk a nekik – ki ki melyik oldalt –, hogy anya és apa csak egy van és nagyon kell őket szeretni. A gyerekek ebben nem sérülhetnek. Remélem, mindenkinek az a célja, hogy egy kiegyensúlyozott gyerekkort teremtsünk nekik" – nyilatkozta.

(A Bors cikke itt olvasható.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről